≫ 

Poginula najzgodnija ruska bajkerka: Stradala dok je izvodila akrobacije na motoru (FOTO)

Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt

  • 2

U tragičnoj saobraćajnoj nesreći poginula je jedna od najpoznatijih i najzgodnih ruskih bajkerka - Olga Pronjina (40). Devojka koja je obožavala brzu vožnju, poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Vladivostoku u Rusiji kada je izgubila kontrolu nad njenim motorom marke "BMW" koji je izleteo s puta i udario u zaštitnu ogradu.

NOKAUT USRED EMISIJE: Pijanac uleteo u kadar i prebio TV voditelja (VIDEO)

Pronjina je poginula na licu mesta. Hitna pomoć je po dolasku na mesto nesreće mogla samo da konstatuje smrt. Ova zgodna devojka postala je slavna na društvenim mrežama zahvaljujući akrobacijama koje izvodi na motoru veoma oskudno obučena.

 
A post shared by @monika9422 on

Olga Pronina je svojim rizičnim manevrima zaradila više od 160.000 pratilaca. Na Instagram je postavljala snimke lude vožnje na svom BMW S 100RR, gde je pri neverovatnim brzinama slala poljupce svojim pratiocima.

 
A post shared by @monika9422 on

Olga je nastradala kada je njen motor sleteo s puta, udario u zaštitnu ogradu i bukvalno se prepolovio, saopštila je ruska policija.

 
A post shared by @monika9422 on

Po zanimanju je bila frizerka i model za donji veš i kupaće kostime, pa je neretko pozirala na svom motoru.

 
A post shared by @monika9422 on

- Moj motor mi daje sjaj u očima, volim ga jer mi oprosti sve moje gluposti, spasao mi je glavu hiljadu puta, hvala što me nikad nisi izneverio, hvala na pomoći da zaboravim svoje probleme, hvala za vetar na obrazima i neverovatno uzbuđenje koje lebdi u vazduhu, hvala za neverovatan adrenalin - pisala je seksi Olga.

 
A post shared by @monika9422 on

Iza nje je ostala ćerka od 16 godina.

 
A post shared by @monika9422 on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA