Pljačkao je banke i to je njegova verenica znala: Ali je pobio celu svoju porodicu samo kako joj ne bi rekli jednu banalnu stvar (FOTO)

Laž je trajala nekoliko meseci, a onda je njegova majka tražila od njega da sve prizna verenici pre venčanja

  • 4

Kristen Bakter je znala sve o bizarnoj potrebi svog dečka Breta Rajan da pljačka banke, pa je i pored toga bila spremna da se uda za njega. Međutim, jednu tajnu ipak nije znala, a za nju je on bio spreman da ubije svoju majku i braću samo da bi sprečio da se sazna.

Ekatarina ubila muža otrovom koji je koristio KGB: Hladnokrvno je bankaru poslužila poslednju večeru zbog ljubavnice Olge (VIDEO)

Foto: Facebook

Pre skoro čitave decenije, Bret je raskinuo sa jednom devojkom i to je kod njega dovelo do depresije. On je tada počeo da pljačka banke po Kanadi i to prerušen u starijeg muškarca. Tada je zaradio nadimak "Lažni bradati bandit".

Sudija je odbacio predviđenu zatvorsku kaznu od 10 godina za Breta i dao mu je samo tri godine i devet meseci zatvora. Zbog dobrog vladanja momak je pušten posle samo 15 meseci.

Nakon toga je išao na razgovore kod psihologa, a nakon izvesnog vremena je utvrđeno da mu terapija više nije potrebna.

Foto: Facebook

Samo šest mesci kasnije, Bret je zadavio svoju majku Suzan i ubio samostrelom svoju braću Kristofera i Aleksandra 25. avgusta 2016. godine. "Lažni bradati bandit" je postao ubica, a cela Kanada je bila u šoku.

U petak je osuđen na tri doživotne kazne zatvora bez mogućnosti da bude pušten na uslovnu slobodu, prenosi dailytelegraph.com.au.

Foto: Facebook

Laž koja je ovog mladića pretvorila u ubicu

Njegova verenica Kristen Bakter je znala za njegovu prošlost, ali to joj nije smetalo da se zabavlja sa njim. Međutim, Bret nije bio potpuno iskren prema njoj.

On joj je rekao da je fakultetsku diplomu dobio prošle godine u aprilu, ali je zapravo napustio fakultet nekoliko meseci ranije.

Posao u IT kompaniji je izgubio 2016. godine kada su poslodavci saznali da je pljačkao banke.

Foto: Facebook

Pošto nije mogao da kaže istinu svojoj verenici, on je jednostavno počeo da se pretvara da radi kod kuće.

Laž je trajala nekoliko meseci, a onda je njegova majka tražila od njega da sve prizna verenici pre venčanja i čak se i ponudila da mu pomogne oko novog posla.

Tom prilikom mu je zapretila da će prestati da mu pomaže finansijski ako verenici ne kaže istinu.

Foto: Facebook

Bret se suprotstavio majci u njenoj kući, a kada je situacija poslata teška majka je pozvala njegovog brata Kristofera.

On je onda izvadio samostrel i izbo majku, a onda ju je zadavio žutim najlonskim konopcem.

Kada se pojavio Kristofer ubio je i njega, a onda je sačekao i mlađeg brata Aleksandra. Treći brat Leih koji je živeo sa majkom čuo je komešanje i video je Breta kako stoji nad telom njegovog brata.

Foto: Facebook

Odmah je otrčao da pozove policiju, ali mu je Bret već bio za petama. Napao ga je ali je mladić na svu sreću uspeo da pobegne kod komšija i da uključi alarm.

Kada je stigla policija Bret je priznao sva ubistva, prenosi dailytelegraph.com.au.

Foto: Facebook

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Renata

    5. avgust 2017 | 22:57

    Moguce je da je psihopata,mada i druge okolnosti mogu da dovedu do ovoga.Narocito kad roditelji imaju visoka ocekivanja od deteta.Da nije tako zasto bi mu toliko bilo vazno da ne saznaju da nije zavrsio fakultet.

  • Dusan

    5. avgust 2017 | 23:04

    Nikom nenpada na pamet da su mu bankari namestili.Tj mozda su ga unistili nekim lekovima pa pustili na slobodu da 'pukne'.Ameri su to

  • misa

    6. avgust 2017 | 08:25

    Piše ti Kanada dragi moj teoreticaru zavera...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA