Tramp ima odobrenje Boga da uništi Kim Džong Una: Šokantna izjava teksaškog sveštenika

Džefriz je rekao da je bio primoran da objavi takvo saopštenje pošto je Tramp zapretio da će Severnu Koreju "dočekati vatra i bes kakve svet još nije video"

  • 11

Teksaški sveštenik Robert Džefriz, jedan od "evangelističkih savetnika" Donalda Trampa koji je držao propoved na dan njegove inauguracije, izjavio je da predsednik ima "moralno ovlašćenje za ubistvo severnokorejskog vođe Kim Džong-una".

Raketa smrti za Amerikance: Severna Koreja može da pogodi Los Anđeles i Čikago, Ameri krive Ruse i Kineze

- Kada je reč o tome kako bi trebalo da postupamo sa zločincima, Biblija, u knjizi Rimljana, jasno kaže: Bog je dao vladarima punu moć da koriste sva potrebna sredstva - uključujući rat - da zaustave zlo. U slučaju Severne Koreje, Bog je dao Trampu ovlašćenje da uništi Kim Džong-una - izjavio je Džefriz za Vašington Post.

Džefriz je u jednom telefonskom intervjuu rekao da je bio primoran da objavi takvo saopštenje pošto je Tramp zapretio da će Severnu Koreju "dočekati vatra i bes kakve svet još nije video".

Kontroverzni sveštenik je tokom jedne propovedi u Vašingtonu takođe izjavio da je "prvi korak u ponovnoj izgradnji nacije bila gradnja zida oko Jerusalima za zaštitu njegovih građana".

Foto: Tanjug/AP

- Znate, Bog nije protiv izgradnje zidova - rekao je on, složivši se tako s Trampovim planom za izgradnju zida na granici s Meksikom.

Džefriz je poznat po tome što je optužio bivšeg predsednika Baraka Obamu da je "stvorio uslove za dolazak antihrista", a veliku pažnju javnosti je privukao i time što je mormone nazvao kultom.

On je naveo da je svestan da bi njegovi komentari o Severnoj Koreji mogli biti okarakterisani kao kontroverzni, ali za to krivi "one koji nisu dovoljno upućeni u Bibliju".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA