Majka monstrum šokirala je svet: Ubila ćerku (11), pa leš sakrila u gepek. Dva dana kasnije auto je pronađen slupan, ali to nije sve! (FOTO)

Majka je policiji rekla kako je svoju ćerku vozila kod svog muža i detetovog oca sa kojim je razvedena...

  • 1

Erika Njusam (37) dva cela dana vozila se sa mrtvim telom svoje 11-ogodišnje ćerke Kaje Li Plumer, a onda je slupala automobil skrenuvši u obližnju šumu, gde je i pronađena.

Bizarna smrt u Francuskoj: Policija pronašla dva mrtva muškarca za stolom, bez tragova nasilja. Na stolu je bila samo večera...

Međutim, ovu ženu videli su svedoci kako nakon sletanja automobila po šumi vuče telo mrtve devojčice, a kada su istražitelji došli na lice mesta u zapadnoj Virdžiniji, ustanovili su da povrede deteta ne odgovaraju povredama zadobijenim prilikom automobilske nezgode.

Majka je policiji rekla kako je svoju ćerku vozila kod svog muža i detetovog oca sa kojim je razvedena, ali je ubrzo uhapšena zbog nelogičnosti u priči, nemanja alibija i skrivanja mrtvog tela.

Prema informacijama policije, majka je dete uvila u ćebe i tokom vožnje ga držala u prtljažniku. Pritom, ustanovljeno je da je devojčica bila mrtva više od 24 sata.

Nezvanični podaci "Mirora" ukazuju na to da je policija navodno našla dokaze da je dete ubijeno u majčinoj kući, ali još uvek se pouzdano ništa ne zna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA