Otac troje dece sakrio kameru u gel za tuširanje, pa snimao 13-ogodišnju devojčicu (FOTO)

Majkl je svoj "izum" prvo isprobao na sopstvenoj ženi

  • 0

Majkl Medžik (38) optužen je da je probušio bočicu gela za tuširanje i u nju stavio mobilni telefon kojim je špijunirao i snimao 13-ogodišnju devojčicu dok se tuširala.

Elena je supruga serijskog ubice i pedofila, sa njim ima i dete: Njene reči su nekima jezivije čak i od njegovih zločina (VIDEO)

Ovaj otac troje dece prvo je svoj "izum" isprobao na sopstvenoj ženi. On je naime isekao tubu od gela za tuširanje i u nju ugurao mobilni telefon i pritom napravio rupu tačno tamo gde je kamera. Zatim je stavio tubu u kupatilo i okrenuo je tako da snima osobu koja se tušira.

Međutim njegova 13-ogodišnja žrtva primetila je da nešto nije u redu i alarmirala nadležne, koji su na snimku tačno videli Medžika kako postavlja svoj pedofilski uređaj. Ceo slučaj desio se u Medžikovoj kući, a "Dejli mejl" zbog sigurnosti deteta nije naveo u kakvom je ona bila odnosu sa prestupnikom. On je inače radio kao čuvar u skladištu i odmah je suspendovan sa posla i pritvoren.

- Dete se seća samo da je primetilo telefon u bočici za gel i da je uzelo telefon i videlo da je uključena kamera i da se sve snima - rekla je sudija i otkrila da se Medžik na sudu izvinjavao i branio da "uopšte ne zna šta se sa njim dešava", te da jednostavno zna da ga deca uzbuđuju.

On je po odluci suda morao da ide na rehabilitaciju, da plati odštetu detetovom staratelju i da bude upisan u registar seksualnih prestupnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA