Misterija Marijinog brutalnog ubistva: Pronađena je raskomadana, svaki dan policija pronalazi delove njenog tela po gradu (VIDEO)

Ubica ju je raskomadao, a delove njenog tela sakrio po celom Hamburgu

  • 2

Prostitutka Marija A. (48) zvana Rosa ubijena je u Hamburgu. Ubica ju je raskomadao, a delove njenog tela sakrio po celom gradu. Policija skoro svaki dan pronađe po neki deo leša.

Bila je nestvarno lepa, ubijena je na pragu svoje kuće, a njena tragična smrt dovela je do donošenja zakona u 9 zemalja (VIDEO)

Donji deo tela i gornji deo jedne noge pronašli su 3. avgusta na obali Labe. Torzo je pronađen u kanalu.

U utorak popodne u drugom kanalu pronađen je još jedan deo tela. Navodno ruka. Donji deo jedne noge našao je prolaznik u sredu popodne u vodi u blizini brane. Zadnji komad tela pronađen je u četvrtak takođe u kanalu između dva mosta.

Helmut Kari (75), psiholog kaže da bi u ovom slučaju moglo da se radi o dva tipa zločinca.

- Ili je reč o ekstremno brutalnom ubici koji komadanjem tela i njihovim skrivanjem želi da prikrije zločin ili je reč o perverznom ubici kojem komadanje tela predstavlja zadovoljstvo - kaže Kari.

O tome šta je moglo da bude motiv za ovakvo iživljavanje, psiholog je rekao:

- Moguće je da ubistvo ima seksualni aspekt ili da ubica generalno mrzi žene. Moguće je da su žene, recimo njegova majka, u prošlosti imale negativan uticaj na njega.

Psiholog tvrdi da se slučajevi kompletnog komadanja tela pojavljuju jednom u pet godina.

Stručnjaci misle da ubica ima jaku volju i očito jaku emotivnu motivaciju. Veruju da je telo raskomadao električnom testerom, sekirom ili nožem za klanje. Marija A. nestala je 1. avgusta.

(Telegraf.rs / Izvor: bild.de)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA