≫ 

Anonimusi napali najpoznatiji sajt nacista i preuzeli totalnu kontrolu nad njim posle krvoprolića u Americi!? (VIDEO)

Anonimusi su na sajtu nacista naveli da je sajt sada pod njihovom kontrolom, da će to sprečiti širenje "gnusne mržnje"

  • 1

Poznata grupa aktivista "Anonimusi" preuzela je kontrolu nad jednim od najpoznatijih sajtova nacista, prenosi britanski "Independent" i dodaje da je do preuzimanja neimenovanog sajta došlo nakon nereda izazvanih skupom belih rasista u Šarlotsvilu u Virdžiniji, tokom kojih su život izgubile tri osobe.

Treći svetski rat počinje sledeće godine! Anonimusi imaju uznemirujuće upozorenje: tri sile učestvuju, borba će biti brutalna i brza (VIDEO)

Kako se navodi, hakerski napad je izvršen u ime Heder Hajer, devojke koja je poginula tokom vikenda protestujući protiv skupa neonacista.

Anonimusi su na sajtu nacista naveli da je sajt sada pod njihovom kontrolom, da će to sprečiti širenje "gnusne mržnje", kao i da će objaviti podatke koje su prikupili sa servera sajta.

- Sajt će ostati onlajn 24 časa kako bi svet mogao da bude svedok mržnje, a nakon toga će biti zatvoren zauvek - navode Anonimusi.

"Independent" sada navodi da bi čitava akcija mogla da bude podvala upravo sajta "Dejli stomer", koji je to uradio, zato što, kako se navodi, znaju da će im sajt biti svakako oboren u roku od 24 časa, što su im, inače, najavili iz hosting kompanije GoDaddy.

Istovremeno i na jednom od poznatijih naloga Anonimusa na Tviteru, saopšteno je da njihova grupa nema nikakve veze sa hakovanjem, kao i da bi sve moglo da bude lažno.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    14. avgust 2017 | 12:19

    haha jesu smesni ovi iz anonimusa. Sta staje nekog da otvori novi sajt sa boljom zastitom, ako im neko preuzme sajt? ccc glupost nevidjena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA