Ovo su imena osumnjičenih za terorističke napade u Španiji (FOTO)

Katalonska regionalna policija identifikovala je trojicu osumnjičenih Marokanaca - Musu Ukabira (17), Saida Aala (18) i Mohameda Hišamija (24), dok se traga za četvrtim osumnjičenim Junesom Abujakubom (22)

  • 3

Španska policija večeras je imenovala osumnjičene Marokance za napade izvedene u Barseloni i Kambrilsu, u kojima je 14 osoba poginulo i više od 100 ljudi povređeno.

Pojavio se prvi snimak napada u Barseloni: Kombi smrti munjevito gazi ljude na ulici! (VIDEO)

Ona je preživela tri teroristička napada: Prošla je kroz pakao u Parizu i Londonu, a onda se u pogrešno vreme našla u Barseloni! (FOTO)

Katalonska regionalna policija identifikovala je trojicu osumnjičenih Marokanaca - Musu Ukabira (17), Saida Aala (18) i Mohameda Hišamija (24), preneo je AFP.

Policija je, takođe, saopštila da traga za četvrtim osumnjičenim Junesom Abujakubom (22).

Foto: Tanjug/AP

Kako je prethodno izvestio španski list "La Vangardija", trojica osumnjičenih žive u Ripoliju, gradu sa 10.000 stanovnika udaljenom oko 100 kilometara od Barselone, dok je četvrti osumnjičeni iz katalonskog grada Ribes de Freser.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • никола

    18. avgust 2017 | 23:57

    Rani kera da te jede!

  • Kovač

    19. avgust 2017 | 06:22

    Svinjski metak lepo kaze Tramp.

  • ATIMUS

    19. avgust 2017 | 00:51

    Ma koliko surovo i nehumano i zlobno zlikovacko zvucilo vrsiti u prvoj fazi surovu odmazdu na najblizu porodicu zlikovaca.... Ako ni to neda rezultate u drugoj fazi na najblizu familiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA