Bračni par iz Bosne pronađen mrtav u porodičnoj kući u Americi: Planirali su putovanje u BiH pre tragedije

Policija ovaj čin istražuje kao ubistvo i samoubistvo

  • 0

Ugostitelj Samir Skender (51) i njegova supruga Miraheta (49) pronađeni su mrtvi juče u porodičnoj kući u predgrađu Solt Lejk Sitija. Njihove ćerke su čule pucnjavu u porodičnoj kući i nazvale policiju.

Seo je u "mercedes" svog bratanca, pa su na njega pucala dvojica sa motocikla u pokretu: Novi pokušaj likvidacije u Crnoj Gori

- Odmah smo reagovali i potvrdili smo da smo pronašli dva beživotna tela na mestu događaja - izjavio je Džef Konger iz policijske stanice.

Policija ovaj čin istražuje kao ubistvo i samoubistvo, prenosi "The Salt Lake Tribune".

Komšinica para iz BiH rekla je američkim medijima da su ona i njena sestra bili bliski prijatelji sa njihovim ćerkama, prenosi "Faktor.ba".

- Oni su bili tako dobri ljudi. Stvarno je žalosno. Ovo se moglo dogoditi svakome, a zašto se dogodilo baš njima - izjavila je ona.

Skenderovi su vlasnici restorana "European Pizza Deli" koji se nalazi u blizini njihove kuće. Na vratima restorana piše da je zatvoren i da će biti ponovo otvoren 11. septembra.

Komšije kažu da je par trebalo uskoro da otputuje u Bosnu i Hercegovinu, prenose Nezavisne.com.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA