Ceo autobus samo ćutao i gledao horor: Tinejdžeri pokušali da siluju bolesnu devojku, vređali su je i kidali joj odeću! (VIDEO)

Zbog napada su uhapšena šestorica tinejdžera stari između 15 i 17 godina, a istraga protiv njih je u toku

  • 16

Na društvenim mrežama objavljen je snimak pokušaja grupnog silovanja bolesne devojke u Maroku, u autobusu punom ljudi od kojih niko nije reagovao.

12 MUŠKARACA SILOVALO DEVOJČICU (13): Osuđeni na ukupno 140 godina! (FOTO)

Snimak napada koji se desio 18. avgusta u Kazablanki je zbog potresnog sadržaja uklonjen s interneta. Prikazuje 24-godišnju žrtvu s mentalnim invaliditetom kako plače i moli za pomoć, dok grupa tinejdžera kida s nje odeću, vređa je i seksualno zlostavlja.

Niko od putnika nije hteo da pomogne žrtvi tokom incidenta, dok na samom kraju glas nije povikao da se "maknu od devojke". Zbog napada su u ponedeljak uhapšena šestorica tinejdžera starih između 15 i 17 godina, a istraga protiv njih je u toku.

Zbog ovog napada širom zemlje su organizovani protesti na kojima je ukazano na činjenicu da u ovoj zemlji ima sve više sklučajeva silovanja i da se traži hitno rešenje.

Neki od stanovnika Maroka su posle napada osudili devojku, tvrdeći da je "sama kriva jer je ušla u autobus pun muškaraca".

Drugi su osudili ljude koji joj nisu pomogli i izjavili da su "isti kao silovatelji".

- Mlada žena je žrtva seksualnog zlostavljanja u autobusu u Maroku. Niko nije intervenisao. Šta se događa ljudskim bićima? Varvarstvo - objavio je jedan korisnik Tvitera.

Mnogi su upozorili da su silovanje i okrivljavanje žrtve ogromni problemi u Maroku. Prema jednoj nacionalnoj anketi, skoro dve trećine Marokanki je tokom života pretrpelo seksualno, fizičko ili psihološko zlostavljanje.

Pogledajte snimke:

(Telegraf.rs / Izvor:english.alarabiya.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    24. avgust 2017 | 23:12

    Strasno! Zatvoriti i sve koji su bili u busu a nisu reagovali. Sram ih bilo! Šta da je to bila njihova ćerka ili sestra??!

  • Marijana Bakov

    24. avgust 2017 | 23:23

    I takvi sto siluju magarce i sve sto se krece na dve i cetri noge ce u Evropu.Mi smo ipak dve razlicite civilizacije.Goveda umesto da pomognu , bolesnoj devojci oni bi da je siluju.Budimo se dok jos ima vremena.

  • Giks

    24. avgust 2017 | 23:11

    Stoka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA