Umro poznati bodibilder (46): Trošio je hiljade dolara na steroide, njegova devojka Sara objavila potresnu oproštajnu poruku (FOTO)

Piana je svojevremeno priznao da je u prošlosti koristio steroide, a pozlilo mu je 10. avgusta dok je bio kod kuće

  • 15
Foto: Instagram/1dayumay

Rič Piana, poznati bodibilder i bivši gospodin Kalifornija, umro je nakon što je dve nedelje bio u veštačkoj komi. Imao je svega 46 godina. Njegova bivša supruga Sara Pijana objavila je emotivnu poruku na Fejsbuku u petak ujutru, nakon što se nedelju dana nagađalo o zdravstvenom stanju njenog bivšeg supruga, prenosi Dejli Mejl.

Devojčica (13) se posvađala sa majkom. Posle nekoliko sati očuh ju je pronašao mrtvu u sobi!

- Zaista si dodirnuo srca mnogih i dosta si pomagao. Inspirisao si me na mnogo načina da vidim ogroman uticaj koji si imao na ljude širom sveta - napisala je Sara na Fejsbuku, opraštajući se od svog bivšeg muža.

Australijski bodibilder je takođe odao počast Riču Piani na Instagramu: "Ovo je tužna vest za svet fitnesa. Podseća nas da je život kratak. Život je dragocen".

 
Објава коју дели Rich Piana (@1dayumay) дана

Piana je svojevremeno priznao da je u prošlosti koristio steroide, a pozlilo mu je 10. avgusta dok je bio kod kuće.

Njegova devojka Čanel Džansen je pozvala Hitnu pomoć, a priča se da je vrlo moguće da se predozirao.

- Kada su bolničari stigli Piana nije bio pri svesti, pa je prebačen u obližnju bolnicu gde je stavljen u veštačku komu - stoji u izveštaju TMZ-a.

Foto: Instagram/1dayumay

Prošle nedelje, Džansen je preko društvenih mreža zamolila sve da više ne šire glasine o Pianinoj smrti.

Piana je bio profesionali bodibilder sa Floride, koji je imao preko 1,2 miliona pratilaca na Instagramu, prenosi The Sun.

 
Објава коју дели Rich Piana (@1dayumay) дана

Javnosti je poznato da je trošio na hiljade dolara svog meseca kako bi kupio steroide, koji su dosta doprineli njegovoj karijeri i načinu života.

Svoje pratioce na društvenim mrežama je savetovao da ipak ne uzimaju steroide ako imaju izbora, jer time samo štete sebe i svom telu.

Fitnes je bio deo njegovog života od malih nogu. Njegova majka je takođe bila bodibilder, a sa ovim sportom ga je upoznala dok su živeli u Kaliforniji.

 
Објава коју дели Rich Piana (@1dayumay) дана

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    25. avgust 2017 | 16:31

    Klinci on je primer da ne treba da koristite hemiju. Tako kao sto je on izgledao je ne moguce ni blizu izgledati bez igala i hemije. Priroda je priroda,dzaba izgled , dzaba pare. Sam je prixnao da je isprobavao sve zivo na sebi. I govorio je da se to ne radi. Zao mi je coveka laka mu crna zemlja.

  • Marijana

    25. avgust 2017 | 17:03

    Boze nasta lici ?? Sam sebe je unistio...

  • Toni

    25. avgust 2017 | 16:41

    Organizam ima zastitne mehanizme u formi platoa koliko moze da raste misicna masa. Problem steroida nije sto omogucavaju da se limit pre dosegne nego sto omogucavaju da se on vestacki probije. Taj deo je vec sporan. Njegova definicija nikada ne moze da se postigne vezbanjem. Neka mu je laka zemlja. Verovatno je i njemu bilo jasno da je preterao , ali je vec bilo kasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA