≫ 

Kimovi vojnici su gladni i kradu hranu jer je RAT NEIZBEŽAN?!

- Oni čak prete vojnicima rečima: ako postanete neuhranjeni uprkos dozvoli da jedete kukuruz, suočićete se sa problemima - izjavio je taj izvor

  • 27

Gladnim vojnicima u Severnoj Koreji je naloženo da kradu kukuruz sa polja kako bi suzbili glad i očuvali snagu za bitku, jer je "rat neizbežan", piše britanski "Telegraf" pozivajući se na pisanje lista "Dejli NK".

- Vojni oficiri su naložili vojnicima, iscrpljenim nakon obuke, da jedu kukuruz na poljima jer je rat neizbežan - izjavio je jedan neimenovani izvor iz severnokorejske pokrajine Severni Hamgjong.

Kim raketom izazvao eksploziju u svetu, svi se mole da ne bude rata: Koje oružje izvlači Japan za kontraudarac i kakve veze SAD imaju sa tim? (VIDEO)

- Oni čak prete vojnicima rečima: ako postanete neuhranjeni uprkos dozvoli da jedete kukuruz, suočićete se sa problemima - izjavio je taj izvor.

Drugi izvor iz pokrajine Rjangang tvrdi kako mogu da se vide vojnici koji nose velike džakove nezrelog kukuruza i pokušavaju da ih prodaju na pijaci.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prcko

    31. avgust 2017 | 15:21

    Zato je Kim zabranio imternet , da ovakve gluposti ne citaju !

  • Tišljer 036

    31. avgust 2017 | 15:03

    Da da da baš je tako....

  • Mihailovic

    31. avgust 2017 | 15:27

    Počela "demokratska" propaganda, dobro smo je zapamtili zadnjih nekoliko decenija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA