Irma napada Donaldovu rezidenciju: Pogledajte kako izgleda raskošna vila, uskoro će možda biti potopljena (FOTO)

Trampova rezidencija, koja je na prodaju, sa 11 spavaćih soba je direktno na putu uragana Irma

  • 2

Uragan Irma koji je prerastao u petu kategoriju, a koji se kreće ka Karipskim ostrvima, mogao bi da nanese štetu i rezidenciji američkog predsednika Donalda Trampa na ostrvu Sen Marten vredna 28 miliona dolara.

Na Floridi se pripremaju za najgore: Uragan Irma dostigao četvrtu kategoriju, sve je neizvesno, Amerika je na nogama! (VIDEO)

Ovaj uragan, sa udarima vetra od oko 295 kilometara na čas, mogao bi da nanese štetu i još nekim posedima američkog predsednika na Karibima i Floridi, prenosi britanski Independent.

Foto: sothebysrealty.com

Kako se navodi, Trampova rezidencija, koja je na prodaju, sa 11 spavaćih soba je direktno na putu uragana Irma.

Kako navodi Vašington post, nejasno je zašto je imanje na prodaju jer je Tramp od njega zaradio imeđu 200.000 i 2.000.000 dolara, za izdavanje, od 2014. do sredine 2016. godine.

Foto: sothebysrealty.com

Zbog uragana je proglašeno vanredno stanje na Floridi, u Portoriku i na Devičanskim ostrvima, dok vlasti na Bahamima navode da bi mogle da evakuišu šest južnih ostrva.

Istovremeno, francuski ministar unutrašnjih poslova Žerar Kolom saopštio je da su na ovom ostrvu uništene zgrade francuske vlade. Na ostrvu je u prekidu električno snabdevanje, dok na Svetom Bartolomeju gde živi oko 9.000 ljudi, uragan ometa komunikacije, prenosi BBC.

U francuskom delu Svetog Martina živi oko 40.000 ljudi, a isti broj je i na holandskoj strani ostrva.

(Telegraf.rs / Tanjug, sothebysrealty.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ISTINA

    6. septembar 2017 | 19:04

    Sve se plasim nije osigurana!!!!

  • Todoric

    7. septembar 2017 | 08:29

    Не дај Боже да му ураган уништи вилу,може да му падне на памет да опет нападне Србију и да анектира део наше територије за нову вилу,исто као његови претходници за Бондстил..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA