Njih dve su ubijene kao Jelena Marjanović: Otišle su na trčanje i usmrćene na zverski način! (FOTO)

Međutim, osumnjičeni za ubistva druge dve žene su ubrzo uhapšeni

  • 12

Dve mlade žene - Karolin Gruber i Vanesa Markot, ubijene su na gotovo identičan način kao i pevačica Jelena Marjanović, otprilike u isto vreme prošle godine.

Nemačka verzija ubistva Jelene Marjanović: Devojka je otišla na trčanje i nije se vratila. Pronašli su je mrtvu

ISTI ZLOČIN S NASIPA U BORČI SE PONOVIO U AMERICI: Vanesa je otišla da trči, a onda su pronašli njeno telo! (FOTO)

Karolin Gruber (27) iz Nemačke nestala je u novembru prošle godine. Otišla je na trčanje, a kako se nije vratila tražili su je policajci, vatrogasci, dobrovoljci. Pronađena je mrtva na kraju šume.

Isušeno je i jezero. Obdukcija je pokazala da je ubijena i silovana.

Pronađena je kod mesta Endingen u nemačkoj pokrajini Baden Vurtemberg. Mrtvo telo našli su na kraju šume, piše Bild.

Kobnog dana bila je sama kod kuće. Otišla je na trčanje uprkos lošem vremenu. Kod sebe je imala mobilni, ali nisu uspeli da je lociraju.

Foto: Polizei

Prema poslednjem pisanju nemačkih medija, istražitelji su otkrili da je Karolin nasumična žrtva jer nije bila posebno izabrana od strane navodnog učinitelja zbog seksualnog prekršaja.

Osumnjičeni je uhapšen početkom juna na svom radnom mestu u južnom Badenu, ali nije poznato i da li je optužen. On nema kriminalni dosije i nije se opirao hapšenju.

Menadžerka Gugla Vanesa Markot (27) pronađena je mrtva prošle godine u stravičnom stanju nakon nestanka. Ona je krenula na trčanje po šumi u blizini kuće njene majke i od tog trenutka joj se izgubio svaki trag. Baš kao i Vanesa, Jelena Marjanović je ubijena dok je bila na trčanju na nasipu, što je mnoge podsetilo upravo na ovaj zločin.

Foto: Instagram/ v_marcotte, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Njeno telo je pronađeno nago i spaljeno u šumskom području Masačusetsa. Detektivi istražuju mogućnost da je devojka bila seksualno zlostavljana pre nego što je ubijena i zapaljena.

Za njeno ubistvo optužen je Anđelo Kolon Ortiz iz Vorkestera. Njemu se sudi od avgusta meseca za težak napad sa pokušajem silovanja i ubistvo, prenosi masslive.com.

DNK uzet sa obraza Kolon Ortiza poklopio se sa DNK uzete sa Markotine ruke tokom obdukcije.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lola

    17. septembar 2017 | 21:00

    I posle nek me neko pita sto ne trcim i sto sam i dalje debela

  • Raifisen

    17. septembar 2017 | 20:58

    Slušajte sve je moguće! Meni jeste pomalo sumnjivo da su ga tek sad uhapsili i mnogima to podriva sumnju da su mu namestili, ali ja sam isto imao komšiju koji je pobio celu porodicu i posle toga sutradan otišao kod komšije na kafu i kaže: da mi je znati koje ubio moju porodicu zaklao bih ga! Da ne duzim više..kad je bila sahrana posto su služili rakiju on se napio i slučajno se izlanuo šta mi je ovo trebalo. U tom trenutku inspektor koji je bio na sahrani je čuo i uhapsili su ga! Evo ga 20 godina već je u zatvoru ostalo mu još 20 godina da odsluži! Znači nikad ne sudite po ponašanju. Zoran jeste bio fin, ali to ne znači da nije ubica!

  • Kami

    17. septembar 2017 | 21:29

    Samo sa tom razlikom sto ove ubice vec leze u zatvoru, dok nasi istrazitelji jos tapkaju u mestu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA