Novi detalji brutalnog ubistva manekenke Jane: Dečko bogataš joj kožu na glavi ogulio do kostiju, pa je okrenuo naopačke da iskrvari pored bebe! (FOTO)

Veruje se da je nesrećna žena čak najmanje osam sati bila živa nakon što su joj nanesene ove strašne povrede

  • 17

Ubistvo manekenke Jane Kasijan (30) koje je prošle godine uzdrmalo Los Anđeles dobilo je grozomoran nastavak nakon što su pre par dana otkriveni novi detalji zločina.

JEZIVO UBISTVO: Manekenka Jana pronađena iskasapljena pored svoje bebe, nema desno uvo, i koža joj je skroz odrana (FOTO)

Prema pisanju Independenta, izveštaj mrtvozornika otkrio da Kasijan, za čije je ubistvo optužen njen verenik, kanadski bogataš i strip crtač Blejk Libel (35), u trenutku kada su je pronašli u sebi uopšte nije imala krvi.

Veruje se da je pre smrti više sati mučena u jednom losanđeleskom stanu. Ubistvo se dogodilo u maju 2016. godine, a Libel bi, ako ga proglase krivim, mogao biti osuđen na smrtnu kaznu.

Foto: Facebook/Яна Касьян

- Koža sa temena glave Jane Kasijan odstranjena je i nije pronađena, oguljena je do kosti. Ostao je tek komad kože na vratu sleđa. Takođe, otkinuti su joj delovi desne strane lica, uključujući i desno uvo i deo lica duž linije brade, kao da ju je tu neko grizao - rekao je doktor Džejms Ribe iz kancelarije mrtvozornika.

Doktor Ribe je dodao da je ostatak njenog lica bio prekriven masnicama i ranama koje uključuju i ranu od ljudskog ugriza, a veruje se da je nesrećna žena čak najmanje osam sati bila živa nakon što su joj nanesene ove strašne povrede.

Libelovi advokati su otkrili da će nastojati da svog klijenta proglase mentalno nesposobnim za suđenje.

Libel je, inače, dugo pružao otpor u trenutku kada je policija pokušavala da uđe u njihov stan u Holivudu, kako bi sakrio zločin koji je počinio. On je otac jednogodišnjeg deteta koje je rodila Kasijan, koja je inače poreklom Ukrajinka. Nesrećno dete bilo je pored svoje iskasapljene majke u trenutku kada su je pronašli, a o detetu trenutno brine majka ubijene manekenke.

Libel je u svojoj karijeri nacrtao više stripova uključujući i "Syndrome" koji je izdat 2010. godine, a režirao je i animiranu adaptaciju filma "Spaceballs" Mela Bruksa. Da stvar bude još jezivija, upravo u stripu "Syndrome" Libel piše o serijskom ubici koji ubija par a zatim ih gole kači o nožne članke kako bi im sva krv iz tela iscurila, što neverovatno podseća upravo na ubistvo koje je i sam počinio, piše britanski Telegraf.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Justicija

    26. septembar 2017 | 17:19

    Sta je mogla toliko da mu skrivi da se ovako zverski izivljava nad njom?Ok ,razvod DA,ali zasto zver nije pokrenuo razvod ako mu ne valja?Ni jedno zivo stvorenje ne zasluzuje ovo.

  • sreckovic

    26. septembar 2017 | 17:03

    Nista novo sve dok se ovakvi brakovi sklapaju bice ubistava zene danas jure lovu sto je uvek lose za brak jer nema naivnih bolje se razvesti mirnim putem nego ovako nesto uraditi dzaba nam i zakon kad je sve vise ubistava niti kapiram omladinu zivi iz ljubavi a ne iz interesa...

  • Maja

    26. septembar 2017 | 18:49

    Uh, kako prelepa devojka je bila. Neka joj je laka zemlja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA