Ovaj pedofil je pobegao iz bolnice i sada je na slobodi! Silovao je devojčicu (11), terao je da ima seks sa psom i sve prenosio uživo!

Devojčica je imala 11 ili 12 godina kada je zlostavljanje počelo, a stravične scene su bile uživo emitovane na internetu

  • 2

Pedofil iz Velike Britanije pobegao je iz bolnice nakon što je proglašen krivim da je 14 godina zlostavljao devojčicu i da ju je primorao da ima seks sa psom, prenosi Dejli Mejl.

Morbidni dnevnik pedofila koji je silovao 200 dece: Na stranicama je do detalja opisao svoje bolesne misli i šta je radio mališanima! (FOTO)

Dejvid Hart (60) je pristvovao suđenju koje je počelo prošle nedelje. On je bio optužen za 16 krivičnih dela, uključujući i 12 tačaka optužnice za silovanje.

Međutim, on se nije pojavio na sudu kada je porota trebala da donese presudu, pošto je tog jutra primljen u bolnicu u gradu Moriston.

Ovaj taksista je sada u bekstvu i policija Južnog Velsa pokušava da mu uđe u trag.

Devojčica je imala 11 ili 12 godina kada je zlostavljanje počelo, a stravične scene su bile uživo emitovane na internetu.

U izjavama koje je dala opisala je kroz šta je sve morala da prođe, a sudija Gerint Valters je ocenio da takvo zlostavljanje spada među najteže seksualne prestupe.

Žrtva je ispričala da joj je pedofil oduzeo nevinost kada ju je prvi put silovao "uza zid". Istakla je da se zlostavljanje često dešavalo pred kamerama i da je to ponekad gledalo nekoliko stotina ljudi.

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

- Krivim sebe. Nikada nisam uradila ništa da ga zaustavim. Imala sam prilike, ali sam se plašila. Mrzim samu sebe. Osećam se prljavo zbog svega što mi je radio. Sanjam o tome i stalno prolazim kroz to svake noći - rekla je ona policiji, dodavši da veruje da je možda bila i drogirana.

Protiv Harta je podignuto 16 optužbi za događaje koji su se desilo od 2001. do 2015. godine.

Pedofil je negirao optužbe za koje se tereti i odbacio je tvrdnje da je žrtvu terao da ima seks sa komšijskim psom dobermanom.

Takođe je istakao da u periodu kada su se događaji desili on nije fizički bio u mogućnosti da ima seks.

Policija trenutno traga za ovim pedofilom koji je u bekstvu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vota

    28. septembar 2017 | 11:33

    A zar on nije u neku zatvorsku bolnicu zatvorenog tipa? Ako ga vidim javicu policiji

  • Posteno

    29. septembar 2017 | 10:33

    Zar takve ostavljaju u zivotu ako ga stretnem zadnjeg ce da me vidi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA