KRVAVA SVADBA: Na dan venčanja ubila je trudnu drugaricu, rasporila joj stomak, ukrala bebu i rekla da je NJENA (FOTO)

Presekla je pupčanu vrpcu i odnela beu u svoj stan

  • 6

Devojka Ešli Vejd iz Bronksa optužena je da je ubila svoju trudnu drugaricu Anđeliku Saton, a potom iz njenog stomaka izvadila bebu i proglasila je svojim detetom.

Otvorila je vrata, ispred je bio klovn, sekundu kasnije ju je ubio! Rešena misterija zločina posle 27 godina, motiv je u ženskoj osveti (FOTO)

Ovaj stravični zločin desio se 2015. godine i šokirao je one koji su poznavali ove dve devojke, koje su se, kako piše "Njujork post", poznavale još od detinjstva.

Foto: Facebook/ Angelikque Sutton

Krvava drama odigrala se na dan Anđelikinog venčanja kada je pre polaska u opštinu Ešli došla kod nje. Prema rečima sudije, Ešli je već tada imala pakleni plan.

- Napala ju je ubrzo pošto je ušla u stan i nožem joj prerezala vrat i glasne žice kako ne bi mogla da vrišti i zove upomoć. Zatim joj je rasekla stomak i pažljivo izvadila celu matericu napolje odakle je i izvadila bebu - objasnila je sudija.

Foto: Facebook/ Ashleigh Wade

Nakon što je presekla pupčanu vrpcu, Ešli je bebu odnela u svoj stan, ostavivši Anđeliku da leži u lokvi krvi.

Zločin je otkriven kada je ubicin dečko pozvao policiju jer se ona pojavila sa bebom u njihovom stanu. Policajcima koji su došli na lice mesta, Ešli je rekla da je to njena beba i da ju je ona rodila. Čak je u svom stanu imala kompletnu opremu za bebu.

Nakon što su otišli na mesto zločina, policajci su zatekli strašan prizor: ženu u lokvi krvi kojoj nije bilo spasa. Na svu sreću, beba je preživela i sada ima dve godine i zove se Dženesis.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baba

    28. septembar 2017 | 17:19

    Pored takvih "prijatelja" neprijatelji nam netrebaju

  • renata

    28. septembar 2017 | 15:57

    Bile drugarice od detinjstva...Verovatno je prijateljstvo bilo neiskreno cim je mogla to uraditi. Treba paziti koga prihvatamo za prijatelje jer ovo nije usamljen slucaj. Desava se da se neki put na nekog sazalis i da ti on dodje glave. Mnogi nastradaju od toboznjih prijatelja.

  • Vota

    28. septembar 2017 | 15:00

    U ranim sedamdesetim godinama bivsu Jugoslaviju je potresao slucaj Sefke Hodzic koja je simulirala da je trudna mesecima a onda ubila trudnicu izvadila bebu i objavila da se porodila.Za to nedelo dobila je smrtnu kaznu ali je pok. Filota Fila otac Tome File spasa i preinacio u vremensku kaznu. U knjizi branio sam na smrt osudjene Filota detaljno opisuje ceo slucaj i jos devet od kojih samo porucnika Arizanovica iz Prokuplja nije uspeo da spasi smrtne kazne pred vojim sudom u Sarajevu za ubistvo supruge i jednogodisnjeg deteta Znaci nista novo i ovo je vec vidjeno kod nas.Inace Filota je bio najveci advokat koji je ikada postojao na ovim prostorima pa ne cudi cinjenica da i Toma nosi isti epitet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA