≫ 

Ovo je krvnik penzioner koji je ubio 50 ljudi: Pripremao je 10 vrsta oružja, pa započeo najsmrtonosniju pucnjavu u istoriji SAD (FOTO)

Ime Stiven Padok se nalazi u registru za seksualne prestupnike, ali još uvek nije poznato da li je to zapravo napadač iz Las Vegasa

  • 23

Policija objavljuje nove infomacije o Stivenu Padoku, napadaču iz Las Vegasa, koji je na muzičkom festivalu ubio 50, a ranio 406 ljudi

(UŽIVO) Najfatalnija masovna pucnjava u američkoj istoriji: Broj mrtvih raste, najmanje 50 ljudi poginulo, 200 ranjeno u Las Vegasu! (VIDEO)

U toku je potraga za ovom ženom u Las Vegasu: Sumnja se da je bila sa napadačem koji je ubio 50 i ranio 200 ljudi! (FOTO)

Višestruki ubica iz Las Vegasa, belac Stiven Padok (64), stanovnik Meskvita, u Saveznoj državi Nevada, nema kriminalni dosje, pa ni zaustavljanja ili kažnjavanja zbog saobraćajnog prekršaja, saopštila je policija.

- Ne znamo još puno o Pedoku. Živi u našem gradu, ali još nije bilo nikakvog policijskog kontakta s njim - rekao je Kvin Evert, portparol policije u Mesgvitu.

Ime Stiven Padok se nalazi u registru za seksualne prestupnike, ali još uvek nije poznato da li je to zapravo napadač iz Las Vegasa.

Policija je saopštila da je pretresena kuća osumnjičenog za napad u Las Vegasu i da su pronađena dva vozila. U njegovoj hotelskoj sobi hotela Mandalaj Bej na 32. spratu, policija je pronašla najmanje 10 pištolja.

 

- Ovo je dan za koji sam se nadao da ga nikada neću dočekati za ovih 27 godina u policijskoj službi. Nismo mogli ni da pretpostavimo da bi ovako nešto moglo da se desi - rekao je policajac Kevin Mekamahil.

On je dodao da ne može sa sigurnošću da kaže da li je policija upucala napadača ili se sam ubio. Navodno, prema poslednjim informacijama, napadač je izvršio samoubistvo kada je policija upala u hotelsku sobu.

Oglasio i brat napadača iz Las Vegasa, Erik Padok, koji je istakao da porodica nije znala šta se dešava i da su užasnuti ovim događajem. Izrazio je saučešće porodicama žrtava.

 

NBC je javio da je Padok imao pilotsku dozvolu, a poslednji put ju je obnovio 2010.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BALKANSKI_SPIJUN

    2. oktobar 2017 | 13:00

    Predlazem da povuku svoju vojsku sa kosova i zastite nevini americki narod u las vegasu ! Da su bili tamo nebi bilo toliko bas mrtvih

  • Milojko

    2. oktobar 2017 | 17:59

    Pa posle ti smanjuj penzije...

  • Miki

    2. oktobar 2017 | 13:26

    Da je bio musliman onda bilo teroristicki napad na ameriku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA