Silovala su me dva policajca! Strpali su me u maricu i iživljavali se 45 minuta, a onda me izbacili na ulicu. Potresna ispovest tinejdžerke iz Bruklina

- Moj se život raspao. Silovanje me uništilo. Uhvati me panika svaki put kada vidim policajca - poručila je mlada devojka

  • 3

Tinejdžerka iz njujorškog Bruklina tvrdi da su je dva policijska detektiva silovala nakon što su je priveli zbog posedovanja droge.

Ovi policajci su toliko seksi, da žene zovu upomoć samo da bi gledale njihova mišićava tela! Kad ih budete videli, sve će vam biti jasno (FOTO)

15 čuvara protiv jednog zatvorenika, tuča je bila neizvesna do samog kraja! (VIDEO)

- Moj se život raspao. Silovanje me uništilo. Uhvati me panika svaki put kada vidim policajca - poručila je mlada devojka preko svog advokata Majkla Dejvida.

Dvojici osumnjičenih detektiva oduzeti su pištolji i značke i do daljnjeg ne smeju na teren. Unutrašnja kontrola trenutno istražuje osumnjičene detektive kako bi se utvrdilo jesu li pre ovog slučaja prijavljivani.

Detektivi Edvard Martins i Ričard Hol su 14. septembra bili na tajnom zadatku u Brajton biču sa svojim nadređenim Džonom Espijem kada su se dva detektiva neobjašnjivo udaljila ka kombiju. Ponovo su se pojavili u parku Kavert Voks gde su zaustavili devojku i njena dva prijatelja.

Foto: Pixabay

Upozorili su ih da ne treba da piju u parku i pretresli su ih. Kod devojke su pronašli marihuanu i lek Klonopin, zbog čega su joj stavili lisice i odveli je.

- Ja sam kod sebe imao Prozak, međutim nisu mi ga zaplenili već su samo rekli da bi trebao da ga držim u bočici - rekao je prijatelj devojke koji je želeo da ostane anoniman.

Detektivi su njenim drugarima rekli da je vode u 60. policijsku stanicu na Koni Ajlendu.

Devojka tvrdi da su je odveli na zabačeno mjesto i naterali na seksualni čin.

Foto: AP/Tanjug

- Jedan od detektiva ju je i silovao - rekao je devojčin zastupnik.

- Ona je tinejdžerka i policija je otela i strpala u vozilo bez ikakvog razloga. Bila je u lisicama kada su je silovali - nastavio je advokat.

Posle 45 minuta su je izbacili iz kombija i otišli. Jedan od prijatelja je pronašao nedaleko od 60. policijske stanice, piše New York Daily News.

- Rekla mi je da su je je****. Nisam mogao ništa da uradim, ali to je definitivno bio jedan od onih trenutaka - rekao je njen prijatelj koji je odveo roditeljima, a oni su je potom odveli u bolnicu na pregled. Doktori su utvrdili da je bila seksualno zlostavljana i odmah su pozvali policiju.

Unutrašnja kontrola još nije ispitala detektive pošto čekaju da bruklinski tužilac završi svoju istragu. Visokopozicionirani izvori u policiji kažu da su Martins i Hol kolegama ispričali da je devojka pristala na seks.

Dejvid je rekao da su tvrdnje da je pristala na seks zgrozile devojku.

- Bila je u šoku, jako je emotivna devojka - rekao je.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ProlazNIK

    3. oktobar 2017 | 04:42

    Upade mi u oko kako se samo kod nas pišu samo inicijali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA