Prešao preko ograde, pa se okliznuo i pao niz vodopad: Ljudi u panici gledali kako ga je voda progutala (VIDEO)

Vodopad Houkou je drugi najveći vodopad u Kini. Bezbednosne snage i spasioci su odmah reagovali

  • 0

Samo neverovatna količina sreće spasila je muškarca od sasvim sigurne smrti na vodopadu Žute reke u severozapadnoj Kini, piše britanski Daily Mail.

Nije hteo da plati račun u hotelu, pa je sa 19. sprata pokušao da pobegne kroz prozor! To je bila nemoguća misija (VIDEO)

Čovek je, kažu svedoci, prešao preko ograde za posetioce kod vodopada Hukou, i okliznuo se na steni.

Spasioci su ga srećom ugledali na steni oko 50 metara od tačke na kojoj se vodopad strmoglavljuje.

Šokantan snimak na kojem je uhvaćen trenutak pada 29-godišnjeg muškarca, pojavio se i odmah proširio po društvenim mrežama.

Na hiljade posetilaca koji su se našli na mestu događaju su zaprepašćeno gledali kako čovek nestaje u vodi, prenosi Jutarnji.hr.

Kako piše Bejing Media Daily, jedan od prisutnih pratio je začuđeno Vanga kako prelazi sigurnosnu ogradu i kako se okliznuo na steni, sve do trenutka kada ga je "progutao" vodopad.

Vodopad Houkou je drugi najveći vodopad u Kini. Bezbednosne snage i spasioci su odmah reagovali, pa su pretražili područje, i pronašli ga na steni.

Vodopad ga je izbacio na stenu udaljenu 20 metara. Hitno su ga prevezli u obližnju bolnicu. Ne zna se šta ga je navelo da se popne preko ograde.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA