≫ 

Ako ima grudi, slobodno je silujte. Ako nema, sačekajte da porastu: Strašna ispovest devojke koju su džihadisti držali zatočenu

Devojka je objasnila kako bi izdvojili devojčice koje još nisu imale grudi, zarobili ih pa se za tri meseca vraćali da provere jesu li grudi narasle u međuvremenu

  • 22

Devojka iz zajednice Jazidi ispričala je šta je preživela u zarobljeništvu ISIS-a. Pošto su ih zarobile snage ISIS-a, grupa mladih Jazidi devojaka je bila prisiljena da stoji uza zid dok su ih muškarci zverski maltretirali i pipali njihove dojke.

Seks sa maloletnom suprugom je SILOVANJE: Indijski sud doneo istorijsku presudu u korist miliona devojčica

- Ako ima grudi, onda je u redu silovati je - ispričala je Jazidi devojka, jedna od retkih koja je preživela to iskustvo, piše express.hr.

Objasnila je kako bi izdvojili devojčice koje još nisu imale grudi, zarobili ih pa se za tri meseca vratili da provere jesu li grudi narasle u međuvremenu i da li je postalo u redu silovati je. Ta mlada devojka otkrila je kako je bila prisiljena da gleda dok druge siluju pred njom i to mesecima - sve dok nije zatrudnela usled tog zverskog seksualnog mučenja.

Tada se bacila niz stepenice, kako bi izazvala spontani pobačaj. Haifa (36) ispričala je Njujork postu:

- Čak i žene koje su imale troje i više dece, silovali su pred tom decom - priča u suzama.

Foto: Profimedia, Polaris

- U svetu se baš u ovom trenutku nalaze na hiljade devojaka koje prolaze istu torturu u Iraku i Siriji. Niko ne govori o tome i niko ništa ne preduzima - kaže ona.

Njeno užasavajuće iskustvo deo je novog izveštaja Društva "Henri Džekson", čiji je zaključak da je seksualno ropstvo postalo deo unosne i ključne trgovine za terorističke grupe poput ISIS-a, Boko Harama i Al-Šababa poslednjih godina. Izveštaj otkriva kako je seksualno ropstvo pokretač uspešnog tržišta za terorističke grupe kroz otkupnine.

Proteklih godina ISIS je zaradio između 12 i 28 miliona dolara prihoda od ove mučne trgovine, što pomaže jačanju veza između boraca pa se koristi i kao nagrada i kao kazna.

Foto: Profimedia, Polaris

Propaganda o seksualnom ropstvu služi kao podsticaj muškarcima da uđu u borbu, a privlači i strane borce iz drugih država, pa je besplatan seks i žene faktor koji ih privlači u celu igru. Verski elementi se ubacuju u praksu seksualnog nasilja, kako bi se sakrili iza moralne greške silovanja.

PLATE BORACA ZAVISE OD BROJA ŽENA KOJE "POSEDUJU"

Prisilna inseminacija, odnosno prisilne trudnoće zbog toga se navode kao sredstvo za osiguranje "sledeće generacije džihada". Sveobuhvatni izveštaj baca novo svetlo na bolesnu trgovinu o kojoj se ne govori dovoljno.

Među ostalim, spominje se kako plate boraca zavise i od broja žena i dece koje "poseduju", dok žene prijavljuju da ih kupuju, prodaju i da ih siluju brojni muškarci sve dok, ako imaju sreće, ne uspeju da pobegnu.

Istraživanje je utvrdilo činjenicu da su te grupe našle dobro uporište u konzervativnim društvima, gde je obećanje seksa ono što privlači mlade muškarce.

Oko 5.000 Jazidi žena već je prodato u seksualno roblje ISIS-a, a najmanje 2.000 njih su odvedene u Boko Haram. Očigledno je kako se seksualno roblje i nasilje sve više koristi kao jedno od oružja za podelu i stvaranje straha unutar zajednice, ali i sve više zbog čistih prihoda.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ŠmiZla

    15. oktobar 2017 | 23:24

    Seme im se zauvek zatrlo, psihopate bolesne i izopačene, degenerici maloumni, pa ni životinje to ne rade! Užas!

  • T

    15. oktobar 2017 | 18:45

    Sami ste sebi kreirali sudbinu onog dana kada je Gadafi ubijen! Kao sto je covek lepo i rekao na sednici UN-a jedina prepreka izmedju TERORISTA I Evrope stoji Libija. Kada budete dopustili da Libiju okupiraju teroristi, cela Evropa ce zazaliti! Eto sada gledajte film sopstvene rezije! Hteli ste da se oslobodite dugova, koju ste dugovali narodu Libije?! Sada ce te platiti cenu svega toga mnogo skuplje nego sto mozete zamisliti, ali naravno koga je briga za narod i gradjane! Vazan je interes. A Evropa nece biti dovoljno jaka da se odupre borbi protiv svega sto ce je tek zadesiti. Koliko vidim svi cemo se moliti jednom Bogu( Alahu ) za koju godinu...

  • Isko

    16. oktobar 2017 | 12:51

    Morate razumeti da ovo sa islamom nema veze. Islam zabranjuje silovanje, pod pretnju smrtne kazne. Ovo je plaćenički šljam, skupljen sa svih strana sveta. Oni ne poznaju nikakav ljudski moral. To su goli kriminalci u kriminalnoj nazovi državi. Ne treba ih zvati islamistima, nego banditima, jer jedino to jesu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA