Trampa zaplašili CIA i FBI? Dokumenti o ubistvu Kenedija ipak nisu objavljeni (FOTO)

Ne očekuje se da će njihovo objavljivanje doneti spektakularna otkrića u vezi ubistva bivšeg predsednika SAD 22. novembra 1963

  • 4

Predsednik SAD Donald Tramp blokirao je objavljivanje više stotina dokumenata o ubistvu Džona Kenedija uvaživši apele iz CIA i FBI da ti dokumenti ostanu tajni.

Tramp otkriva državna dokumenta o atentatu Kenedija: Saopštio u koliko će papira javnost imati uvid, jedan deo ostaje tajna

- Nemam izbora - naveo je Tramp u dopisu koji su preneli zvaničnici Bele kuće, prenosi AP .

On je odredio da ti dokumenti budu predmet šestomesečne revizije, dok je dozvolio da 2.800 drugih dokumenata budu objavljeni.

Ne očekuje se da će njihovo objavljivanje doneti spektakularna otkrića u vezi ubistva bivšeg predsednika SAD 22. novembra 1963, navodi AP.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Professor

    27. oktobar 2017 | 08:38

    Pa da je istina kao sto su rekli, da ga je ubio Osvald u dogovoru sa Rusima i Kubom...to bi objavili na sva zvona. Ovako samo dokazuju da su ga oni ubili jer je bio previse samostalan.

  • Dr.M

    27. oktobar 2017 | 10:13

    Pa svima je jasno zašto neko ne želi da objave...saucesnici u zločinu koji su htjeli rat sa SSSR, a Kenedi mudro izbegao...

  • kole

    27. oktobar 2017 | 19:12

    Ma sve isplanirano. Gde sme Tramp da radi nesto dok ne pita poglavice. Uostalom vec se zna ko je ubio Kenedija i sta sad imaju da novo kazu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA