Tigar pobegao iz cirkusa usred Pariza: Zver se šetala po tramvajskim šinama, ali Parižani ništa nisu prepustili slučaju (FOTO)

Očevici navode da su videli tigra kako se kreće po šinama tramvaja na liniji 3

  • 9

Iz cirkusa u 15. pariskom arondismanu večeras je pobegao tigar, posle čega je više naoružanih policajaca raspoređeno na licu mesta, a u međuvremenu ga je hicima usmrtilo cirkusko osoblje, saopštila je policija.

Prava istina koju kriju u cirkuskom šatoru: Tuku i muče životinje zbog novca, one pate do smrti! Čuju se krici kada publika ode (VIDEO)

Ogromna životinja je izazvala paniku na ulicama, jer su svi koji su je videli bežali da spasu život. Tigar je potom odšetao na železničku stanicu, a osoblje koje najavljuje dolaske i odlaske navodno je puitnicima saopštilo: "Jedan tigar je na slobodi, molimo vas napustite stanicu".

Dok je životinja bila na slobodi, saobraćaj na obližnjoj tramvajskoj liniji bio je obustavljen, a očevici navode da su videli tigra kako se kreće po šinama tramvaja na liniji 3, prenose francuski mediji.

Rojters prenosi, pozivajući se na policiju, da je odbeglog tigra usmrtilo cirkusko osoblje u zapadnom delu francuske prestonice.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran.

    25. novembar 2017 | 00:10

    Tipično za savremenog čoveka otudjenog od prirode. Boji se sopstvene senke i nema sluha za za onog skim deli ovu planetu, uništava sve pred sobom i sve gleda kroz materijalne vrednosti-novac. Jad i beda savremenog čoveka ...čast izuzecima koji su kap u moru loših primera...

  • Maya

    24. novembar 2017 | 23:40

    Kakav smo narod ...uhvatimo ga da bi ga maltretirali i zaradjivali na njemu pa kad pobegne ubiju ga da nas ne napada. Fuj fuj fuj za sav ljudski rod takvog kova. Pravda za divlje zveri

  • Limeni

    24. novembar 2017 | 23:41

    Jadan tigar. :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA