≫ 

Očuh silovao devojčicu 10 puta dnevno, majka je iznenada shvatila da joj stomak čudno raste. Sada ne može da abortira!

Zlostavljanje je otkriveno kada je njena majka primetila da joj raste stomak

  • 2

Devetogodišnja devojčica iz Perua ostala je u drugom stanju sa očuhom koji ju je silovao i koga je prijavila da ju je napastvovao 10 puta na dan. Trudnoća nije otkrivena sve dok nije ušla u peti mesec kada je već kasno da ima abortus, izveštavaju lokalni mediji.

Monstruozno: Dve sestre silovane, treća ubijena na severu Meksika

Zlostavljanje je otkriveno kada je njena majka primetila da joj raste stomak. Nadležni u Peruu sada tragaju za očuhom (30), saznaje dailymail.co.uk.

Lina Violeta Hulka Rios je dovela svoju kćer iz njihovog doma u Ventanili u centralnoj peruanskoj proviniciji Kalao u privatni medicinski centar gde je ultrazvukom otkriveno da je u petom mesecu trdunoće.

Majka je potvrdila da je otac deteta njen 30-godišnji partner Elmer Serđo Čembergo Tapia. Čim je to porodica otkrila, Tapia je napustio porodični dom i otišao.

Prema rečima devojčice, zlostavljanje se događalo u kući kada ostali članovi porodice nisu bili tu i to se dešavalo i do 10 puta dnevno.

Porodica devojčice je tražila da presuda bude brutalna i finansijsku pomoć za psihološku i pravnu odštetu koja će im biti potrebna u narednim mesecima, sve dok devojčica ne iznese trudnoću.

Peruanski ministar za žene Ana Maria Čokveanka najavio je da su postoje indicije da se nasilnik nad maloletnicom maksimalno kazni.

Pogledajte fotografije OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA