Pedofil se naoružao noževima, lepljivom trakom, pilulama za spavanje. Samo nije očekivao hrabrog taksistu koji je spečio katastrofu i spasao devojčicu! (FOTO)

Sem Hjuings (24) je osuđen na pet godina zatvora za pokušaj otmice, distribuciju i snimanje nepristojnih fotografija

  • 1

Taksistu Satbira Aroru (39) smatraju herojem pošto je devojčicu sprečio da se sretne sa pedofilom koji je planirao njenu otmicu i bio "opremljen" noževima, lepljivom trakom i pilulama za spavanje, piše Independent.

Detalji užasa u Novom Sadu: Starac (82) ljubio i mazio devojčicu (13), pa joj dao 500 dinara i broj, da ugovore seks!

Arora je povezao 13-godišnju devojčicu, obučenu u školsku uniformu u Oksfordširu, do železničke stanice. Sem Hjuings (24) planirao je da, pošto ona izađe iz taksija, otme devojčicu. On je već na onlajn forumima diskutovao o kidnapovanju i silovanju žrtve.

Kako niko nije sačekao devojčicu, taksista joj je zatražio informacije, ali je ona odbila da priča. Arora je tada pozvao suprugu, da je pita za savet. Taksista je zamolio da popriča s njegovom ženom. Ona je utvrdila da roditelji nemaju pojma o devojčicinim planovima i pozvala je policiju.

Taksista je pozvao osobu s kojom je devojčica trebalo da se sastane i snimio poziv. Zapravo je Hjuings ugovorio vožnju za devojčicu i ti snimci su dokaz na sudu. Hjuings je osuđen na pet godina zatvora za pokušaj otmice, distribuciju i snimanje nepristojnih fotografija.

Arora je u međuvremenu dobio sertifikat kojim mu se odaje priznanje za neverovatno delo koje je učinio. On je krajem prošle godine prošao obuku namenjenu taksistima koja mu je omogućila da prepozna ugroženo dete.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA