≫ 

Tramp zaratio sa britanskom premijerkom zbog tvita o muslimanima: Tereza, bolje ti je da se fokusiraš na terorizam u Britaniji (VIDEO)

- Tereza, nemoj da se fokusiraš na mene, fokusiraj se na destruktivni radikalni islamistički terorizam koji se dešava u Ujedinjenom Kraljevstvu. Nama je dobro - napisao je Tramp na svom Tviter nalogu

  • 3

Američki predsednik Donald Tramp odgovorio je britanskoj premijerki Terezi Mej, koja je kritikovala njegovo retvitovanje antimuslimanskih snimaka jednje krajnje desničarske britanske stranke, poručivši joj da bi bilo bolje da se fokusira na terorizam u Britaniji.

Tramp na ratnoj nozi s Tajmom: Izmislio da su ga nominovali za ličnost godine!

- Tereza, nemoj da se fokusiraš na mene, fokusiraj se na destruktivni radikalni islamistički terorizam koji se dešava u Ujedinjenom Kraljevstvu. Nama je dobro - napisao je Tramp na svom Tviter nalogu.

Tramp je juče retvitovao video snimke nasilja koje je navodno izvela grupa muslimana, a koje je prethodno objavila Džejda Fransen, lider antimigrantske grupe "Britanija na prvom mestu".

Neki britanski poslanici, a i portparol premijerke su potom zatražili izvinjenje od Trampa, prenosi Rojters.

- Pogrešno je što je predsednik uradio tako nešto. Britanija na prvom mestu želi da podeli zajednice koristeći narativ mržnje koji izaziva tenzije. Oni izazivaju strepnju za ljude koji poštuju zakone - rekao je portparol Tereze Mej.

Pogledajte zbog kojih tvitova je Tramp zaratio sa Terezom Mej:

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana Bakov

    30. novembar 2017 | 19:00

    Premjerki bi bolje bilo da je uputila izvinjenje ovom nesrecnom decaku.Dosli u njegovu zemlju , dobili ruku I parce hleba a vidimo kako vracaju.Sa Tim ciljem I dosli da nas uniste.U Nemackoj isto avganistanci izboli mladica sto je hriscanin.Lose nam se pise od ovih divljih ljudi.Dokazali sto puta da nas ne postuju,sta bi bilo da hriscanin uradi ovako nesto arapinu kao ovaj magarac sto slomio statuu Bogorodice?A traze postovanje a kada im saspes istinu u lice , onda te nazovu fasistom more ........

  • Паун54

    30. novembar 2017 | 09:16

    Па САД подржава исламисте и у В.Британији,зато јој јд Трамп тако рекао ! !:!

  • Vuk gorski

    30. novembar 2017 | 09:32

    Ipak ja se još nadamu Trampa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA