≫ 

Sneg izazvao totalnu kataklizmu u Evropi: U Nemačkoj ima poginulih, čak ni Rusi ne pamte da nevreme ovako čupa sve pred sobom (FOTO) (VIDEO)

Iz službe za medije ruskog aerodroma ranije su upozorili na moguća kratkotrajna odlaganja letova, zbog vremenskih uslova

  • 6

Odmah po dolasku meseca decembra Srbija je dočekala i prvi sneg. Proteklog vikenda se zabelela cela zemlja, a čini se da pahulje nisu zaobišle ni druge evropske države. Tako je sneg napravio pravi kolaps u Moskvi, ali i u Nemačkoj.

AKO VOLITE SNEG: Srbija se zabelela, ovo su slike od kojih će vam zastati dah (FOTO) (VIDEO)

Ukupno 118 letova otkazano je na Međunarodnom aerodromu Moskva-Šeremetjevo, dok je zbog snega odloženo 48 letova, kako lokalnih, tako i međunarodnih, saopšteno je iz uprave aerodroma u glavnom gradu Rusije.

Letove su, između ostalih, otkazale aviokompanije "KLM" iz Holandije, "Alitalija" iz Italije, francuski avioprevoznik "Er Frans", kao i američka "Delta".

Iz službe za medije ruskog aerodroma ranije su upozorili na moguća kratkotrajna odlaganja letova, zbog vremenskih uslova, kao i da su pojedini današnji letovi otkazani.

Foto: Profimedia

Iz kancelarije ruskog Ministarstva za vanredne situacije ranije je saopšteno da se u Moskvi i okolini danas očekuju jaki vetrovi i sneg, te su upozorili na lošu vidljivost, gužve u saobraćaju, povećan broj saobraćajnih nesreća, oštećenja na mreži za prenos električne energije i padanje stabala.

Foto: Tanjug/AP

Jak sneg u Nemačkoj uzrok je dva smrtna slučaja, nekoliko nesreća i više desetina otkazanih letova.

Nemačka novinska agencija DPA javila je da je 86-godišnja žena preminula u Uelzenu u Donjoj Saksoniji kada je njen automobil sleteo sa klizavog puta i udario u drugo vozilo u suprotnoj saobraćajnoj traci.

Foto: Tanjug/AP

Policija je saopštila da je 83-godišnji muškarac koji je patio od demencije umro od smrzavanja u mestu Koeleda na istoku Nemačke. Policajci su pronašli njegovo telo u snegu pored puta nedaleko od staračkog doma u kojem je živeo.

U Frankfurtu je zbog loših vremenskih uslova otkazano više od 80 letova.

Foto: Tanjug/AP

Mašinovođe nekoliko brzih vozova dobilo je naređenja da uspore u centralnom i južnom delu Nemačke zbog snega na prugama.

Pogledajte kako je izgledao sneg u drugim evropskih gradovima.

Pogledajte snimke:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    4. decembar 2017 | 20:16

    Gledam ovu sliku iz Pariza ja ovaj sneg nisam vide ovde bar 10 godina

  • Avomehanicar

    4. decembar 2017 | 22:27

    Ja nevideh sneg u Parizu a u Parizu sam

  • Dany 5

    4. decembar 2017 | 18:15

    Sneg je sve iznenadio a otkud snega u decembru pojma nemam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA