Prelepa Ruskinja imala strastvenu vezu sa turskim biznismenom: Jednog dana je pronađena mrtva u njegovim kolima!

U početku je sve bilo idilično, Ibrahim joj je poklanjao skupe poklone, cveće, vodio je u restorane i vozio je kabrioletom, pokazuju brojne fotografije na Instagramu i drugim društvenim mrežama

  • 9

U junu prošle godine, Ruskinja Tatjana T. (19) je nakon obuke za medicinsku sestru otputovala u Tursku da bi tamo radila. Mesec dana kasnije upoznala je biznismena Ibrahima J. (28). Usledili su meseci puni romantike, sve dok par nije otputovao u planine na izlet.

Džihadisti pilota živog spalili, pa objavili snimak od kog se prevće želudac

U početku je sve bilo idilično, Ibrahim joj je poklanjao skupe poklone, cveće, vodio je u restorane i vozio je kabrioletom, pokazuju brojne fotografije na Instagramu i drugim društvenim mrežama.

Tatjana T. bila je lepa devojka, koja je pred sobom imala ceo život. Krajem novembra 19-godišnjakinja iz Sankt Peterburga umrla je pod nerazjašnjenim okolnostima - daleko od domovine, u Turskoj.

Njeno beživotno i izubijano telo nađeno je u automobilu njenog turskog ljubavnika, biznismena Ibrahima J.

Prethodno su bili na kraćem izletu u turskim planinama, izveštava ruski list "Komsomolska pravda", pozivajući se na iskaze njenih roditelja. Ibrahim J. tvrdi da je Tatjani pozlilo nakon njihovog povratka u Istanbul i da je je umrla nesrećnim slučajem, ali njeni roditelji mu ne veruju, jer joj je telo bilo u podlivima i masnicama.

Oni ukazuju na sumnjivo ponašanje porodice Ibrahima J. koja im je navodno ponudila veliki novčani iznos da ne ispituju kako im je ćerka umrla. Roditelji su, međutim, zatražili istragu i uvereni su da im je ćerka ubijena.

Printskrin-ilustracija: Youtube/Whats Trending

Kako je Tatjana više puta rekla roditeljima, jedino što je remetilo sreću bio je odnos sa Ibrahimovom porodicom, koja je bila protiv te veze. Pretpostavljala je da je to iz verskih razloga ili zbog sumnje da joj je jedino stalo do njegovog novca.

Turska policija je pokrenula istragu. Ruski Generalni konzulat u Istanbulu potvrdio je smrt devojke.

- Uzrok smrti nećemo komentarisati sve dok ne dobijemo kompletne rezultate istrage turskih organa - izjavio je portparol policije, a prenela novinska agencija RIA.

Daljinac

(Telegraf.rs/stern.de)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA