Učenik je doneo crtež u školu, a kada su nastavnici videli šta je nacrtano, odmah su POZVALI POLICIJU (FOTO)

Kada su videli uznemiravajuću sliku, nastavnici su kontaktirali policiju, koja je brzo došla do Edvardsa, tvorca jezivog crteža

  • 0

Nakon što je u svesci jednog učenika osnovne škole na Floridi otkriven uznemiravajući crtež, policija je u petak uhapsila Roberta Pola Aleksandra Edvardsa (33).

"AMERIKANCI SU KANIBALI I UBICE": Jezivi crteži Severne Koreje na kojima je prikazan masakr vojnika uz vrisak žena i plač dece!

Na crtežu je bila prikazana masovna pucnjava u školi koja je u plamenu, dok na ljude koji beže puca čovek sa pištoljem. Dvoje ljudi nacrtano je kako leži na zemlji u, kako se smatra, lokvama krvi. Na papiru su ispisane reči "pju, pju, pju" i "AAA, peče".

Kada su videli uznemiravajuću sliku, nastavnici su kontaktirali policiju, koja je brzo došla do Edvardsa, tvorca jezivog crteža. On je uhapšen i optužen zbog pisanih pretnji da će počiniti ubistvo ili povrediti ljude, prenosi "Majami herald".

Ipak, za sada nije jasno kako je Edvards povezan sa učenikom koji je crtež doneo u školu.

- Naša zemlja je previše puta bila pogođena užasnim tragedijama u školama. Zato ovakve slučajeve shvatamo krajnje ozbiljno - rekao je šerif Majk Harison u zvaničnom saopštenju policije. Harison je naveo i da je Edvards ispitan u policijskoj stanici.

Istražitelji ipak ne veruju da je Edvards imao nameru da izvrši izmišljeni scenario sa crteža međutim, s obzirom na visok stepen masovnih pucnjava u školama i crkvama u Americi, policija nije ništa želela da prepusti slučaju.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA