≫ 

Ruski specijalci upali u fabriku slatkiša posle pucnjave: Napadač uspeo da im pobegne pre nego što su ga opkolili! (VIDEO)

Osumnjičeni Ilja Averjanov je napustio taj objekat pre nego što ga je policija opkolila, rekao je portparol policije Jurij Titov

  • 0

U jugozapadnom delu Moskve jutros je došlo do pucnjave u kojoj je poginula jedna, a ranjeno tri osobe. Policija još uvek traga za bivšim vlasnikom fabrike slatkiša koji je jutros nakon svađe oko imovine ubio čuvara.

Snimak nezapamćene nesreće u Moskvi: Autobus se survao u podzemni prolaz, ubio najmanje petoro!

Osumnjičeni Ilja Averjanov je napustio taj objekat pre nego što ga je policija opkolila, rekao je portparol policije Jurij Titov.

- Specijalne jedinice deluju unutar zgrade i operacija čišćenja je pokrenuta. Unutra nema talaca. Za sada nije pronađena tačna lokacija napadača - rekao je Titov, prenosi TAS S.

Portparol dodaje da policajci, Nacionalna garda i posebne službe preduzimaju korake da uhapse napadača.

Foto: Profimedia/AFP

- Najvažnije je da je oružje koje je koristio zaplenjeno - rekao je Titov, prenosi TAS S.

Napadač je identifikovan kao Ilija Averjanov, bišvi vlasnik fabrike zbog koje je i došlo do pucnjave, javlja "Sputnik".

Pregovori su se, kako piše "RT", vodili između bivšeg vlasnika i sadašnjeg menadžmenta fabrike konditorskih proizvoda. Verbalni sukob prerastao je u fizički kada je Ivan izvadio oružje i počeo da puca.

U pucnjavi je ubijen čuvar.

- Do konflikta je došlo zbog imovinskog spora oko 9.13 časova po lokalnom vremenu u Ulici Ilovaiskaja broj 20. Jedan od muškaraca koji je učestvovao u pregovoru pucao je u drugog. Žrtva je preminula. Policija sprovodi mere kako bi osumnjičenog privela - izjavili su zvaničnici iz Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije, prenose RIA Novosti.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA