≫ 

Kakvi licemeri: Druga pevačica na "tapetu" zbog "nemoralnog" spota (VIDEO)

- Ovakav spot predstavlja napad na društvo i destrukciju države, jer je Egipat islamska država - rekao je advokat koji je tužio pevačicu, objašnjavajući svoju odluku.

  • 5

Lejla Amer, pop zvezda u Egiptu uhapšena je pošto je objavila "seksualno sugestivan" video, a to je drugi takav slučaj u poslednjih nekoliko meseci u ovoj zemlji, piše telegraph.co.uk.

Pevačica jela bananu u spotu i prosipala mleko, aludirajući na oralni seks: Sada je čeka robija (FOTO) (VIDEO)

Pevačica je objavila video nazvan "Boss Oumek" ("Pogledaj svoju majku"), u kom ima orijentalnog plesa i provokativnih gestova. Tužilac u Egiptu pritvorio je pevačicu na četiri dana zbog "navođenja na nemoral" pošto je spot izazvao kontroverze u inače konzervativnoj zemlji. Ahmed Maran, advokat koji je podneo tužbu, rekao je za lokalni list  Youm7 da je video "veliki rizik" za Egipat.

- Ovakav rad predstavlja napad na društvo i destrukciju države, jer je Egipat islamska država - rekao je advokat, objašnjavajući svoju odluku.

Hani Šejker, predsednik unije muzičara i pevač poznat po svom konzervativizmu, prošle nedelje je objavio da je Lejla Amer izbačena iz unije.

Njen slučaj se desio manje od mesec dana posle slučaja pevačice Šajme Ahmed (21), koja je osuđena na dve godine zatvora zbog provokativnog videa. Njena kazna je, posle žalbe, smanjena na godinu dana zatvora. Dve trbušne plesačice, Šakira i Bardis, su 2015. godine osuđene na šest meseci zatvora zbog navođenja na nemoral u spotovima.

Printskrin: Facebook / إعترافات خاصة جدا

Iako je Egipat religiozna muslimanska zemlja, nema stroge društvene sankcije kao njihov komšija Saudijska Arabija. Žene hodaju ulicama većih gradova nepokrivene glave, a alkohol je lako dostupan.

Pogledajte sporan video u kom pevačica obavlja kuhinjske poslove - čisti povrće, čerupa patku, mesi testo, a suprug gleda TV i uživa u plesu:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Н. С

    4. januar 2018 | 06:20

    Код њих би већина наших певачица, била затворена ЗАУВЕК.

  • No name

    4. januar 2018 | 03:03

    A sto su licemeri? Zaato sto ne dozvoljavaju zapadnu kulturu i zapadne "vrednosti"?

  • mama

    4. januar 2018 | 08:07

    Nase i treba zatvoriti skoro sve se to drogira

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA