≫ 

Zaledio se čak i Pakao: U gradu Hell-u izmerena temperatura -21 stepen (MAPA)

Jak mraz je potpuno zaledio sneg, zgrade koje su uglavnom od drveta, ulice, pa i tok lokalne reke preko male prelivne brane

  • 3

Gradić Hel, što u prevodu znači Pakao, u američkoj državi Mičigen, ovih dana se smrzava na arktičkih minus 21 stepen Celzijusa.

Vanredno stanje u Njujorku, sneg zaustavio život: Kruži upozorenje da ovo nije normalna oluja i da niko ne izlazi napolje! (FOTO) (VIDEO)

Ledeni talas, koji je pogodio SAD, nije mimoišao ni to mestašce, čiji stanovnici se poigravaju sa njegovim imenom pa im je moto "Go to Hel" (Idi u Pakao), ili, kako stoji ispisano na jednom velikom kamenu na ulasku - "Dobro došli u Pakao", prenosi britanski "San".

Jak mraz je potpuno zaledio sneg, zgrade koje su uglavnom od drveta, ulice, pa i tok lokalne reke preko male prelivne brane.

U tom gradiću temperatura ovih dana ide 20 i više stepeni ispod nule, pa su stanovnici "paklenog grada" trenutno potražili utočište na nekim "toplijim" mestima.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мика

    8. januar 2018 | 13:49

    Нормална и редовна температура у току зиме, код нас на Пештерској висоравни.

  • Ignacije

    8. januar 2018 | 16:32

    Hladno, al standard visok!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA