≫ 

Najgori pedofil u istoriji Rusije: Počinio je 900 silovanja kao staratelj. Od države je uzimao pare koje je koristio za jezive zločine (FOTO)

Danju je vodio radionicu za popravku cipela, a noću je redovno napastvovao tinejdžerke, kojima je bio staratelj

  • 5

Muškarac iz Rusije, koji je udomljavao decu bez roditelja, optužen je po više od 900 tačaka za silovanje i za druge seksualne prestupe. Njegove žrtve su uglavnom bile devojčice starosti od 13 godine, a neke su bile i mlađe.

Pedofil dobio starateljstvo nad detetom svoje žrtve (12): Dva dana brutalno silovao devojčicu i pretio smrću. Sada je otac bebi iz tog pakla!

Viktor Lišavski (37) je zlostavljao pet devojčica kojima je bio zakonski staratelj, a tretirao ih je kao svoj lični harem i seksualne robinje, prenosi Dejli Mejl. On je uhapšen u junu prošle godine ali sada su na videlo izašle dodatne informacije o njegovim krivičnim delima. Ako bude osuđen, biće najgori pedofil u istoriji Rusije.

Danju je vodio radionicu za popravku cipela, a noću je redovno napastvovao tinejdžerke, kojima je bio staratelj. Bio je priveden nakon što se jedna devojčica požalila nastavniku, koji je pozvao policiju.

Ostale devojke u njegovoj hraniteljskoj porodici su takođe priznale da ih je ovaj čovek napastvovao. Ispričale su u detelje kako ih je jednu po jednu vodio u stan i seksualno zlostavljao.

Oputužen je za 248 silovanja i 358 seksualnih zločina protiv devojčica starijih od 13 godina. Osim toga suočava se sa 22 optužbe za silovanje devojčica koje su mlađe od 14 godina.

Foto: VK/lishavskii

Sumnjiči se za 11 silovanja i druge brutalne napade prilikom kojih je pretio ubistvom. Nekoliko drugih optužbi se odnosi na mučenje devojaka i zloupotrebu uloge staratelja.

Odvojeno je optužen za još 122 zločina seksualne prirode i 151 zločin gde je koristio bespomoćnost žrtve. Socijalne službe u regiji Habarovsk su optužene za nemar, jer su ranjivu decu ostavljale pod njegovim nadzorom.

Lišavski i njegova supruga Olga imaju troje biološke dece, ali su vodili brigu o još devet siročadi. Protiv njegove supruge nisu podignute optužbe.

Foto: VK/lishavskii

Lokalni mediji prenose da je on od novca koji mu je vlada plaćala da brine o deci, iznajmio stan gde je imao seks sa svojim usvojenim ćerkama svakog drugog ili trećeg dana.

Zvaničnici u regionu Habarovsk u istočnoj Rusiji su šokirani ovim što se dogodilo.

Ala Kuznjecova, ministarka obrazovanja u regionu, kaže da su hranitelji prošle sve inspekcije socijalnih službi.

- U slučaju ove porodice uopšte nije bili nikakve uzbune - rekla je ona.

Foto: VK/lishavskii

U prvoj godini je bilo pet provera, a u narednim godinama dve provere godišnje. Ona je potvrdila da su devojke koje je hranitelj silovao vraćene u sirotište.

Lokalna zvaničnica koja vodi brigu o hraniteljskim porodicama Tatjana Petračkova, kaže da su navodni pedofil i njegova supruga smatrani "porodicom bez problema" i da su dobili pohvale zbog toga kako su odgajili svoju decu.

Njihova hraniteljska porodica je čak bila i na lokalnoj televiziji. Prikazani su kao primer uspešne porodice koja pomaže mladim ljudima.

Više fotografije pogledajte OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    9. januar 2018 | 08:53

    Teska bolest!

  • renata

    9. januar 2018 | 09:33

    Bilo je i gorih pedofila u Rusiji. Neki Cikatilo je i silovao i ubijao decu. Ne zna se ni broja dece.

  • Ivana

    10. januar 2018 | 08:42

    I sta sad sa tom decom?? Kolateralna steta??? Vracene u sirotista.. E muko moja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA