Masakr kod Sofije: Bugarin ubio šestoro na doček Nove godine, a danas je pronađeno njegov leš! (FOTO)

DNK analizom dokazano je da je Rosen Želev Angelov šestrostruki ubica i da je zločin izvršio sam

  • 1

Bugarski specijalci, posle višednevne potrage, pronašli su telo Rosena Želeva Angelova koji je u novogodišnjoj noći ubio šestoro ljudi u Novom Iskaru, nadomak Sofije.

Ovo je devojka koja se ubila sa dečkom u Grčkoj za doček: Porodica je sumnjala da je u sekti, pa su je našli u jezivoj sobi (FOTO)

Telo je pronađeno u napuštenoj kući u selu Lukovo, u kojoj je boravio proteklih šest meseci. Angelov je zatečen sa prostrelnom ranom i pištoljem u ruci.

Glavni bugarski istražilac Borislav Sarafov izjavio je da je DNK analizom dokazano da je Angelov šestrostruki ubica i da je zločin izvršio sam.

- Autopsije su pokazale da je svaka žrtva ubijena sa više metaka, a u glavu svake žrtve pucano je naknadno - rekao je Sarafov.

Foto - Ilustracija: Telegraf/Pixabay

On je naveo da je Angelov bio u vezi sa jednom od žrtava zločina, Keti Kuhovom (45). Angelov je osuđivan tri puta - jednom za krađu, drugi put za silovanje i treći put jer je bludničio nad dvanaestogodišnjim detetom.

U novogodišnjoj noći u porodičnoj kući u Novom Iskaru ubijeni su i Nedelčo Junakov (42), njegov sin Georgi Junakov (20), Nedelčova tašta Elena Burdžijeva (65), pastorka Nansi Ivanova i njen momak Bobi Ivanov.

Daljinac

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srboljub

    9. januar 2018 | 15:35

    Horor uživo. I ovaj bio poznat Bugarskoj policiji izgleda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA