≫ 

Neverovatna scena u Kaliforniji: Auto bukvalno uleteo u zubnu ordinaciju na drugom spratu (FOTO) (VIDEO)

Vozač je, udarivši u takozvano ostrvo, praktično katapultirao vozilo u vazduh

  • 4

U Santa Ani, u Kaliforniji, dogodio se nesvakidašnji incident kada je automobil koji se kretao velikom brzinom, a čiji je vozač bio pod dejstvom narkotika, udario u razdelno "ostrvo" između dve kolovozne trake i uleteo u zgradu u kojoj se nalazi zubna ordinacija, i to - na drugom spratu.

Ludilo na hrvatskom auto-putu: Snimljen kombi koji juri suprotnim smerom dok na njega naleću šleperi (VIDEO)

Lokalna Vatrogasno-spasilačka služba saopštila je da je vozač, udarivši u nedelju u takozvano "ostrvo", praktično katapultirao vozilo u vazduh, prenose danas američki mediji. Policija u Santa Ani navodi da se automobil u tom trenutku kretao ogromnom brzinom, a pošto je uleteo u zubnu ordinaciju izbio je požar, koji je brzo ugašen, navodi Si-Bi-Es njuz.

Vatrogasci kažu da su se unutar automobila nalazile dve osobe i da su obe izvučene iz vozila s lakšim povredama. Vozač je priznao da je koristio narkotike i primljen je u bolnicu na posmatranje, navodi policija.

Neuobičajen snimak, na kojem se vidi automobil čija je jedna polovina probila zid zgrade u visini drugog sprata, dok mu druga polovina viri iz zgrade, objavili su mnogi svetski mediji, a nesvakidašnji prizor je hit i na društvenim mrežama.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 79ers

    16. januar 2018 | 00:13

    Izvinite, jel mogu ja preko reda 😆

  • beki

    16. januar 2018 | 08:09

    Amrikanci bi trebalo da prestanu da prave kuce od kartona. Ovo se ne bi desilo kod nas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA