Nezapamćeni zločin roditelja monstruma: Vezali 13 dece lancima i držali ih u podrumu, policajci ušli u kuću strave i zatekli jezive scene! (FOTO) (VIDEO)

Policija je sprovela akciju nakon dojave koju je dobila od trinaestog deteta

  • 3

Policija u američkoj državi Kaliforniji pronašla je 12 braće i sestara, starosti od dve do 29 godina, koje su roditelji držali zatvorene i vezane lancima u podrumu.

Ostavila je potresno pismo svojim roditeljima, a onda se obesila: Devojčicu (13) u školi zvali ružnom, nije htela da na sahrani budu njene slike (FOTO)

Policija je sprovela akciju nakon dojave koju je dobila od trinaestog deteta, jedne od sestara koja je uspela da pobegne iz podruma porodične kuće u Perisu, u okrugu Riversajd, jugoistočno od Los Anđelesa.

Policajci su decu pronašli vezane za krevete. Deca su ih molila za hranu, a koliko dugo su bili zatočena, nije poznato, piše "Dailymail".

Foto: Tanjug/AP/Riverside County Sheriff's Department

Roditelji trinaest žrtava Dejvid (57) i Luiza Tarpin (49) su uhapšeni. Otkriveno je da su roditelji bankrotirali 2011. godine i da duguju pola miliona dolara, uprkos tome što je Dejvid zarađivao 140.000 dolara godišnje kao inženjer.

Foto: Google Street View

Žrtve su pronađene neuhranjene i u nehigijenskim uslovima. Delovalo je da su svi mlađi od 18, ali je naknadno utvrđeno da je sedmoro među njima punoletno.

Foto: Facebook

Bračni par je, pre nego što se doselio u Kaliforniju 2010. godine, živeo u američkoj državi Teksas.

Foto: Tanjug/AP/Riverside County Sheriff's Department

Komšije su istakle da je porodica oduvek bila čudna i povučena, a mnogi nisu ni znali svu decu koja su živeli u kući. Domaćica Vendi Martinez (41) istakla je da je krajem oktobra u prednjem dvorištu Tarpinovih videla četvoro dece kako kleče.

Takođe, pre samo dva meseca neka od dece su već izgledala neuhranjeno i slabo.

Sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, Dejvid i Luiza su svu svoju decu nedavno vodili u Diznilend, a svratili su i do Las Vegasa gde su na 30 godina braka obnovili svoje zavete.

Pogledajte kako su roditelji monstrumi obnovili svoje zavete u Las Vegasu:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • renata

    16. januar 2018 | 10:23

    Ne razumem sta su deca od 29 godina radili kod mame i tate? Zar nisu imali mozga da beze na vreme? Ipak,hvala Bogu, da je jedno bilo prisebno i otislo da potrazi pomoc. A sta su komsije mislile kad su vec videli ranije da nesto nije u redu? Gledali svoja posla.Tako su u Beogradu otac i majka drzali dva sina zatvorene u kuci dve godine dok ih neko nije prijavio.

  • vladimir

    16. januar 2018 | 09:58

    Kako da ih puste u ovakav svet.

  • Kosovka

    16. januar 2018 | 17:19

    Amerika je tooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA