Devojčica (12) izbola očuha noževima jer je tukao njenu mamu! Krv mu se slivala niz leđa, ali nije odustajao - tada je dobio još jedan, brutalniji ubod!

Prva povreda ga nije zaustavila, pa ga je opet ubola

  • 1

Hrabra devojčica (12), poznata kao Makarena, izbola je očuha Viktora Gonzaleza noževima dok je napao njenu mamu Jorgelinu Verdun u njihovoj porodičnoj kući u Buenos Airesu.

Policija uhvatila par tokom seksa na zidu, devojka POBESNELA I NIJE HTELA DA STANE (VIDEO)

Dvanaestogodišnja devojčica je zarila dva noža u leđa svog očuha jer je želela da zaustavi napad na mamu. Zatim je pokušala da popegne preko ograde, ali je povredila noge pri padu.

Policija je zatekla Gonzalesa sa noževima u leđima, a krv se slivala.

Odveden je u bolnicu i sada je u stabilnom stanju. Nije poznato da li je optužen, a svedoci su rekli da su čuli kako se Gonzales i njegova 30-godišnja supruga glasno svađaju pre incidenta.

Makarena je ubola očuha dok je on tukao njenu majku i držao joj nož ispod grla. Prva povreda ga nije zaustavila, pa ga je opet ubola.

- Devojka je u sobi pod nadzorom, jer ima povrede nogu. Veruje se da ona neće tražiti operaciju - rekao je Visent Portal, šef bolničkog odeljenja.

Njena majka je imala sitne ogrebotine po vratu koje je napravio Gonzalez držeći nož. On je i ranije bio nasilan, a istraga je u toku.

Jorgelina je objavila poruku na Fejsbuku i obratila se svojoj ćerki rečima:

"Spasila si mi život. Izvinjavam se zbog onog što sam napravila, ti si moj anđeo čuvar, stidim se da te gledam zbog onog što sam učinila!"

Daljinac

(Telegraf.rs/metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA