Video kako to Putin radi, pa hoće i on: Američki ambasador u Rusiji zaronio u ledenu vodu za Bogojavljenje (VIDEO)

Džon Hantsmen je naveo da je bio inspirisan Jutjub klipovima koje je gledao

  • 5

Niska temperatura nije sprečila američkog ambasadora u Rusiji Džona Hantsmena da učestvuje u pravoslavnom ritualu kupanja u ledenoj vodi reke Istre na Bogojavljenje.

Svi gledali u policajku iz interventne i njenu tetovažu: Prva preplivala 33 metra u Savi, iza sebe ostavila 48 muškaraca (FOTO) (VIDEO)

Noseći bademantil i ruske valjenke, čizme od filcane vune, američki diplomata je skupio hrabrost pred fotoreporterima pre nego što se smočio u Novom jerusalimskom manastiru u blizini Moskve. Mnogi su bodrili ambasadora dok je on tri puta "zaronio" pod ledenu vodu u ritualu za koji se veruje da spira grehe.

Hantsmen je naveo da je bio inspirisan Jutjub klipovima koje je gledao, a veruje da će učestvujući u ovom običaju bolje razumeti Ruse.

Iako je ovo bilo prvo iskustvo za Hantsmena, to nije ništa novo za predsednika Rusije, Vladimira Putina, koji je Isusovo krštenje proslavio na jezeru Seliger, koje se nalazi severno od prestonice.

Pogledajte video:

Foto: Tanjug/AP/Alexei Druzhinin, Sputnik, Kremlin Pool Photo

Pogledajte i kako to Putin radi:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA