Najbizarnija nesreća u lovu: Pas upucao lovca pravo u stomak! Ovaj užas izgleda baš kao scena iz filma

Pre nego što je umro, Sergej Terekov (64) je lekarima objasnio pod kojim okolnostima je povređen

  • 9

Rusa Sergeja Terekova (64) upucao je njegov vlastiti pas u bizarnoj nesreći tokom lova. Životinja je navodno skočila na pušku i tako usmrtila gazdu. On je navodno bio u lovu sa svojim bratom u udaljenom delu oblasti Saratov na jugozapadu Rusije, piše Independent.

Hteli su da ispadnu face pred devojkama, ali su propali, bukvalno, dok su one umirale od smeha (VIDEO)

Incident se navodno dogodio kada je lovac pustio dva estonska goniča iz kaveza svoje "lade". Kako navodi lokalni portal Region 64, psi su se odmah razigrali. Ono što je usledilo, deluje kao scena iz filma, šapa jednog od pasa završila je na okidaču lovačke puške. Kundak je bio na zemlji, a "burence" usmereno pravo na stomak lovca.

ISKUSAN, SA DOZVOLOM

Brat ga je odvezao u bolnicu, gde je od povreda preminuo. Pre nego što je umro, Terekov je lekarima objasnio pod kojim okolnostima je povređen.

- Ubijen je iskusan lovac - rekao je Aleksandar Galjanin, istražitelj nesreće. - Bio je trezan, imao je dozvolu za oružje. Sve je bilo u redu, ali je došlo do nesreće.

Lovca opisuju kao dobrog i ljubaznog veseljaka. Među njegovim fotografijama na društvenoj mreži Odnoklassniki najviše je fotografija iz lova, koje ga prikazuju u lovu na zečeve i kako pozira sa psima.

Pogledajte i ponešto o ovom zanimanju, "šaptač psima" i to iz Obrenovca:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA