Bivši nemački kancelar ima 73, a buduća mlada 47: Šreder se ženi po peti put, razlika u godinama se "jedva vidi" (FOTO) (VIDEO)

Šreder je romansu sa 26 godina mlađom Južnokorejkom obelodanio jesenas

  • 4

Bivši nemački kancelar Gerhard Šreder (73) oženiće se ove jeseni peti put, a izabranica je Južnokorejka Kim So-Jeon (47).

Ovo su političari koji obožavaju Putina!

Šreder je na konferenciji za novinare u Seulu rekao da mesto i datum venčanja još nisu utvrđeni, ali da je upoznao porodicu buduće supruge koja je po zanimanju prevodilac.

Nije bila nimalo laka odluka da veliki deo vremena provodim u Koreji, kazao je Šreder napominjući da bi želeo bolje da nauči korejski i da vodi jedan normalan život u toj zemlji.

Najavio je da će na poziv Međunarodnog olimpijskog komiteta prisustvovati otvaranju Zimskih olimpijskih igara 9. februara u Pjongčangu.

Foto: Tanjug / AP

Šrederu će to biti peti brak. Kako piše "Bild", Šreder je romansu sa 26 godina mlađom Južnokorejkom obelodanio jesenas.

Njegova četvrta supruga Doris Šreder-Kepf tvrdila je da je to "povod, mada ne i jedini razlog za njihov razvod" 2016. godine, što je on danas ponovo demantovao.

Oboje imaju decu sa bivšim partnerima. Kim je u intervjuu za magazin "Bunte" nedavno rekla da par još nije odlučio gde će se nastaniti.

Foto: Tanjug / AP

- Nemačka će uvek biti dom i središte života Gerharda Šredera, kao što je i Koreja moja domovina - rekla je ona tada.

Par se upoznao pre dve godine na međunarodnoj konferenciji. U to vreme Kim je bila predstavnica Južne Koreje u Agenciji za ekonomski razvoj nemačke države Severna Rajna-Vestfalija. Studirala je u Nemačkoj i završila je kurs za doktorske studije na Univerzitetu za inostrane studije na Univerzitetu Hankuk. Radila je u oblasti ekonomije i industrije u Nemačkoj i Južnoj Koreji.

Do njihovog prvog susreta, Kim je pomagala Šrederu prateći ga na zvaničnim događajima. Takođe, pomagala mu je sa prevodom i objavljivanjem njegove biografije na korejskom jeziku.

Foto: Tanjug / AP

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ignacije

    25. januar 2018 | 13:16

    Voleće ga do poslednje marke, ovaj evra.

  • Milena

    25. januar 2018 | 13:42

    J. Koreanka prevodilac, prevesce vas zednog preko vode. Zadovoljstvo na licu i vas i vase buduce supruge sa razlikom 26. Takav je zivot.

  • xxx

    25. januar 2018 | 20:38

    Mucenici svako na svoj nacin

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA