≫ 

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Kamera je zabeležila trenutak u kom su poginuli svi putnici: 71 život izbrisan je u sekundi

Uzrok nesreće još nije poznat

  • 6

Pojavio se snimak pada ruskog aviona "Antonov 148", koji se srušio neposredno nakon poletanja sa moskovskog aerodroma "Domodedovo".

POSLEDNJA VEST: Tehničari pregledali ruski avion pre poletanja i rekli da je u redu. Ukrcali se i poginuli sa ostalim putnicima

Snimak avionske nesreće u kojoj su život izgubili 71 putnik i članovi posade, zabeležila je sigurnosna kamera sa jedne privatne kuće u selu u čijim je atarima avion pao.

Video snimak ekslkuzivno je objavio kanal "Mash".

Dvojica tehničara, koji su prethodno pregledali avion An-148 koji se danas srušio četiri minuta po poletanju sa moskovskog aerodroma, bili su u letelici, izjavio je zamenik tužioca za saobraćaj regiona Saratov.

Uzrok nesreće još nije poznat.

Pogledajte snimak nesreće: 

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    12. februar 2018 | 00:24

    Nesto mi je ovo bez veze.Vracao sam 10 puta oba snimka i piljio u tacku gde ce se desiti eksplozija ali ni jednom ni A od aviona nisam video kako udara u zemlju?

  • Maša

    12. februar 2018 | 00:07

    Strasno!Znam kada je hladno krila aviona se zalede iako to niko ne prekontrolise,a cesto se desava,da cim poleti avion pada,i ne znam zasto se to ne kontrolise i neodledjuje pri poletanju!!!

  • Тодорић

    12. februar 2018 | 07:52

    Не би механичари ушли у неисправан авион,осим ако нису терористи.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA