≫ 

Rus u zadnjem momentu odustao od kobnog leta, ovo je treći put da je izbegao nesreću sa fatalnim ishodom (FOTO)

Promenio je planove zato što je kasnila isporuka njegovog novog automobila

  • 0

Rus Maksim Kolomejcev trebalo je juče da se ukrca na let Moskva - Orsk, ali se na sreću predomislio.  Promena planova spasla mu je život.

Pronađeno više od 200 delova tela nakon pada aviona u blizini Moskve: Potraga za poginulima trajaće danima (FOTO)

Naime, Kolomejcev je prvobitno planirao da svoj 37. rođendan proslavi sa devojkom i roditeljima u svom rodnom gradu Orsku, ali u poslednjem trenutku se predomislio i odlučio se za kratki odmor u skijaškom centru.

Do promene planova zapravo je došlo zbog isporuke novog automobila koja je odložena. Trebalo je da automobil bude isporučen u Orsku 10. februara, ali pre nedelju dana prodavac ga je kontaktirao i rekao da će isporuka kasniti.

Kolomejcev je tada otkazao ranije kupljene karte i kupio nove za drugu destinaciju.

- Za nesreću sam saznao dok sam bio na skijanju u Krasnaja Poljani gde sam proslavljao rođendan. Pozvao me je prijatelj i rekao mi da se srušio avion. Onda su počeli svi redom da me zovu i umesto da mi čestitaju rođendan, svi su me ispitivali o letu i da li je sve u redu. Svi moji prjatelji znali su da sam nameravao da putujem tim letom - rekao je Kolomejcev.

On je naveo da je ovo treći put da je pukim čudom izbegao nesreću.

Kako je rekao, pre nekih 5-6 godina, zakasnio je 10 minuta na minibus koji je putovao iz Orenburga u Orsk. Najpre se nervirao i bio je veoma zabriinut, ali kako se ispostavilo, dogodila se saobraćajna nesreća i niko iz tog autobusa nije preživeo.

Drug put, pre neke četiri godine, trebalo je da putuje taksijem u drugi grad, ali se zadržao na poslu i odlučio da ipak ne ide. Kasnije je saznao da je i taj taksi imao nesreću.

Foto: Tanjug/AP

VIDEO: Obaranje ruskog aviona u Siriji i žrtvovanje pilota

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA