"Lovci na pedofile" uhvatili perverznog kuvara, koji je mislio da ide na piće sa tinejdžerom (VIDEO)

Ispostavilo se da je razmenjivao poruke sa članovima grupe "Čuvari severa" koja se bavi razotkrivanjem odraslih koji ugovaraju seks sa maloletnicima.

  • 0

"Lovci na pedofile" uhvatili su perverznog kuvara (45) kada je došao na sastanak sa, kako je mislio, petnaestogodišnjim momkom, sa kojim se navodno dopisivao preko Grindr aplikacije za upoznavanje.

Pedofil platio bebisiterki da uđe u sobu kod devojčice koju je čuvala: Mastrurbirao pred njom i dodirivao je penisom po glavi (FOTO)

Kako se navodi, kuvar po imenu Madan Lal iz Pontlanda u Engleskoj, slao je poruke na jedan onlajn nalog za koji je mislio da pripada petnaestogodišnjem momku. Međutim, ispostavilo se da je razmenjivao poruke sa članovima grupe "Čuvari severa" koja se bavi razotkrivanjem odraslih koji ugovaraju seks sa maloletnicima.

U momentu kad su ga građani uhvatili, Lal je tvrdio da je samo želeo da izađe na piće sa momkom. Predat je policiji. Osuđen je na tri godine društvenog rada uz obavezu da prođe i rehabilitacioni program za seksualne prestupnike.

Sudija je rekao da je intervencija građana u slučaju Lala, bila od javnog značaja. Nalog na Grindr-u sa kojim je Lal kontaktirao, u međuvremenu je ugašen, zbog pravila da je mlađima od 18 godina pristup sajtu zabranjen.

Pogledajte: Haos na suđenju doktoru pedofilu: Otac sportistkinje napao osuđenog

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA