≫ 

Tužan kraj misterije nestale devojčice (8) sa svadbe u Alpima, serijski ubica odveo policiju do njenog tela (FOTO)

Nakon što je Nordal Lelandai odveo istražitelje do mesta gde je ostavio telo devojčice, policija veruje da bi mogao biti umešan u još ubistava

  • 4

Nordal Lelandai (34) uhapšen je u Franuskoj pošto je odveo istražitelje do mesta gde je pre 6 meseci sakrio ostatke tela devojčice (8) Mali de Arauho.

Misterija nestale devojčice (9) na svadbi: Mislili su da igra žmurke, a sada ne mogu da je nađu već tri dana (FOTO)

Devojčica je krajem avgusta 2017. godine bila na venčanju s roditeljima i sestrom u Alpima, a Lelandai je na venčanje došao nepozvan. Priznao je da je ubio devojčicu nakon što su tragovi njene krvi pronađeni u njegovom autu.

Rekao je da je to učinio "slučajno", a roditeljima nije opisao okolnosti u kojima je njihova ćerka umrla. Samo im se izvinio.

Foto: Facebook

Lelandai je bivši francuski vojnik, a istražiteljima je postao sumnjiv kada su ga videli kako nekoliko sati nakon nestanka devojčice detaljno čisti unutrašnjost svog auta.

- Ubio ju je jako brzo, a onda ostavio telo blizu kuće, pre nego što se vratio na recepciju hotela. Kasnije je uzeo telo i odvezao ga u šumu - opisao je sudija.

Psima tragačima i policajcima trebao je čitav dan da ga nađu sledeći njegova uputstva.

Bivšeg vojnika već od ranije istražuju, i to zbog smrti članova porodice Al-Hilis u septembru 2012. godine. Muškarac i dve žene upucani su u šumi nedaleko od Ansija, francuskog mesta, takođe, u alpskom području. Četvorogodišnja devojčica preživela je napad sakrivši se pod majku. Ispod njenog tela provela je osam sati pre nego što su je našli. Njena tri godine starija sestra upucana je u glavu, ali je preživela.

Foto: Tanjug/AP

Osim za ubistvo devojčice Mali, Lelandai je optužen i za ubistvo vojnika u decembru 2017. godine. Zbog dve optužbe i istrage oko trostrukog ubistva, policija je otvorila niz nerešenih ubistava u alpskom području jer strahuju da bi bivši francuski vojnik mogao biti serijski ubica.

Povezuje se i sa smrću belgijskog državljanina čije su telo letos pronašli u jezeru Ansi, kao i sa nestankom dvojice muškaraca 2011. godine, piše britanski San.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ooo

    18. februar 2018 | 13:49

    Eee zemljo Srbijo , rekli bi neki Srbomrzci , i ako ovo nema nikakve veze sa Srbijom

  • Renata

    18. februar 2018 | 16:12

    Vojniku nedostaje rat kad moze do mile volje da ubija i da zato dobija ordenje.

  • aat

    18. februar 2018 | 14:24

    Curica se zvala Maelis, a ne Mali !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA