Plaču od smeha u Moskvi. Opameti se, Ameriko! Tramp osuo paljbu po istrazi o Rusima i FBI

- Cilj Rusije je bio da se stvore neslaganje, ometanje i haos u SAD... Opameti se, Ameriko! - napisao je Tramp na Tviteru

  • 1

Predsednik SAD Donald Tramp je u seriji tvitova kritikovao istragu o mogućem ruskom mešanju u američke predsedničke izbore 2016. godine i Federalni istražni biro (FBI).

Ova deca su stradala zbog velike američke greške: Najsmrtonosnija pucnjava u školama opet pokrenula konstantno pitanje o rešenju (FOTO) (VIDEO)

- Cilj Rusije je bio da se stvore neslaganje, ometanje i haos u SAD... Plaču od smeha u Moskvi. Opameti se, Ameriko! - napisao je Tramp na Tviteru.

Američki predsednik ovo je napisao samo nekoliko dana pošto je specijalni savetnik u istrazi o mogućem ruskom mešanju u američke predsedničke izbore, Robert Maler, optužio 13 Rusa da su pokušali da se mešaju u izbore.

KRITIKA FBI-JA ZBOG PUCNJAVE NA FLORIDI

Tramp je takođe kritikovao FBI zbog toga što su, kako kaže, propustili sve pokazatelje o pucnjavi u srednjoj školi na Floridi, prilikom čega je 17 osoba izgubilo život, rekavši da "troše previše vremena da dokažu da je Trampova kampanja sarađivala sa Rusima".

FBI je prošlog meseca dobio dojavu da je počinilac napada imao "poriv da ubije" i pristup oružju, kao i da je postojala mogućnost da planira napad, navodi AP.

FBI je, međutim, u petak saopštio da istraga nije sprovedena.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA