Navijačice Severne Koreje sa ZOI pretvarali su u robinje za seks: Bile su primorane da se skinu i pruže prljave usluge na zabavama?!

- Igračice i pevačice su bile primorane da se skinu i pruže seksualne usluge na zabavama Centralnog Politbiroa - objasnila je ona za Blumberg

  • 25

Navijačice Severne Koreje na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu navodno su zloupotrebljene u domovini od strane vodećih političara kao seksi roblje, saopštila je jedna od žena koja je uspele da pobegne.

Tajno oružje Severne Koreje su zapravo - ŽENE: Kimova sestra i navijačice u centru svetske pažnje, u toku je zavodnička misija (FOTO)

U pitanju je Li So-jion (42), nekadašnja muzičarka u vojsci koja je pobegla u Južnu Koreju 2008. godine, prenosi Independent.

- Igračice i pevačice su bile primorane da se skinu i pruže seksualne usluge na zabavama Centralnog Politbiroa - objasnila je ona za Blumberg i dodala da to moraju da rade čak i kada nisu raspoložene.

Foto: Tanjug/AP

Odluku o tome prema kome će se ponašati kao objektu, koga će da skinu do gole kože i iskoriste u seksualne svrhe donosili su i lider Severne Koreje Kim Džong un i predsednik Kim Džong nam.

Foto: Tanjug/AP

- Jednom rečju, atlete su Kimovo sportsko roblje. Čak su i treneri robovi. Biraju osobe koje teško da će dezertirati i one koji su u prošlosti bili lojalni, što je i glavni preduslov - objasnila je ona.

Daljinac

(Telegraf.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • One

    25. februar 2018 | 23:03

    Da da čuo sam i kako tamo jedu sopstvenu decu.

  • Jana Zemun

    25. februar 2018 | 23:59

    Lazi I propaganda proklete nacije (citaj Amera)!!!

  • KOSINGAS

    25. februar 2018 | 23:20

    Ništa u odnosu na Holivud i gimnastičarke u bastionu demokratije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA