Okončana potraga u Španiji: Tragičan kraj za malog Gabrijela (8), maćeha ga zadavila, njegovo telo nađeno u njenim kolima

Istraga je utvrdila da je Gabrijel Kruz zadavljen istog dana kada je nestao

  • 1

Telo osmogodišnjeg dečaka koji je nestao pre skoro dve nedelje, pronađeno je u automobilu nejegove maćehe, navodi španska policija. Gabrijel Kruz je zadnji put viđen živ u malom selu na jugoistoku zemlje, 27. februara, kada je krenuo ka kući svog rođaka, piše news.sky.com.

Devojčica (11) rodila zdravu bebu, otac dečaka je NJEN BRAT: Još jedan primer incesta koji polako razaraju svet (VIDEO)

Istraga je utvrdila da je Gabrijel zadavljen istog dana kada je nestao. Na telu je bilo tragova zemlje.

Stotine dobrovoljaca pridružile su se potrazi za detetom, a njegovi roditelji Anhel Kruz i Patricia Ramirez, koji su rastavljeni, dali su niz emotivnih intervjua. Očeva devojka, Ana Hulija Kezada (43) bila je redovno prisutna tokom pretrage terena.

Španci sada traže vraćanje smrtne kazne, pošto su otkriveni posmrtni ostaci dečaka. Prema navodima španskog ministra inostranih poslova Huana Ignasia Zoida telo dečaka pronađeno je u nedelju u kolima Ane Hulije Kezade.

U toku večeri, istog dana, protestanti su se okupili ispred policijske stanice gde je pritvorena očeva devojka. Na društvenim mrežama zahteva se najveća kazna za nju, odnosno doživotni zatvor.

MOTIVI - NOVAC ILI LJUBOMORA

Kada su u pitanju motivi ubistva, pominju se dva moguća scenarija: zločin iz strasti - da je Ana Hulija Kezada bila ljubomorna na dete i dobar odnos među njegovim roditeljima, drugi motiv mogao bi da bude novac - da se nadala dobiti jer bi tražila otkupninu, navodi elpais.com.

Porodica je inače ponudila 10.000 evra svakome ko pruži bilo kakvu informaciju o tome gde je Gabrijel. Izvori bliski porodici su naveli da je upravo Kezada predlagala da povećaju sumu.

Foto: Profimedia/AFP

Ana Hulija Kezada već ima za sobom jednu smrt deteta, naime 1996. godine, njena četvorogodišnja ćerka je poginula pošto je pala kroz prozor.

Ipak, ona nije bila osumnjičena, jer je smrt proglašena nesrećnim slučajem.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA