Tramp okrivio Ruse za trovanje bivšeg ruskog špijuna i njegove ćerke: Zvuči kao da su oni krivi!

Skripalj i njegova ćerka Julija otrovani su 4. marta vojnom nervnom supstancom, proizvedenom u Rusiji

  • 11

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas "da zvuči" kao da je Rusija odgovorna za trovanje bivšeg špijuna Sergeja Skripala i njegove ćerke u Velikoj Britaniji, dodajući da će o tome razgovarati sa britanskom premijerkom Terezom Mej.

Ruski špijun otrovan najopasnijim nervnim agensom, smrt nastupa za nekoliko minuta: Zbog jedne stvari svi upiru prste u Rusiju (FOTO) (VIDEO)

- Zvuči kao da oni veruju da je Rusija odgovorna i svakako bih te nalaze shvatio kao činjenicu. SAD će osuditi Rusiju ukoliko se to poklopi sa britanskim nalazima - rekao je Tramp novinarima uoči puta u Kaliforniju, prenosi AP.

Prema dosadašnjim saznanjima plasiranim u medijima, Skripal i njegova ćerka Julija otrovani su 4. marta vojnom nervnom supstancom, proizvedenom u Rusiji.

Skripala i njegovu ćerku pronašli su doktor i sestra, koji su bili u prolazu, u nesvesnom stanju nedaleko od tržnog centra u Solzberiju.

Foto: Tanjug/AP

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sone

    13. mart 2018 | 16:43

    Ovo je uvertira za bojkot svetskog prvenstva u fudbalu koje treba biti odrzano u Rusiji.Stara receptura poturanja lazi od strane Engleza koji su najvece zlo cevecanstva,najveci kolonizatori i pljackasi.Sto se tice tog rusa izdajice sto je pobegao u Englesku i odavao informacije ,pljuvao po Putinu i Rusiji,e pa stigla ga produzena ruka Putinova.Nisam rusofil i preteran ljubitelj rusa i Rusije ali ovo je ocigledno i providno od zapadne bagre.

  • Riki

    13. mart 2018 | 16:46

    Oni znaju i vrstu otrova pa normalno kad su ga oni podetnuli fasisti

  • Шах мат

    13. mart 2018 | 17:49

    Баш ће Руси да употребе сопствени отров како би лакше били проваљени, хахаха. Будалаштина

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA