≫ 

Još jedan ruski izgnanik pronađen mrtav, samo nekoliko dana pre izbora u Rusiji: Družio se sa pokojnim oligarhom koji se suprotstavio Putinu!

Telo Nikolaja Gluškova pronašli su njegova porodica i prijatelji u ponedeljak

  • 34

Rus koji je živeo u egzilu i družio se sa pokojnim oligarhom Borisom Berezovskim, pronađen je mrtav u svojoj kući u Londonu.

Ruski špijun otrovan najopasnijim nervnim agensom, smrt nastupa za nekoliko minuta: Zbog jedne stvari svi upiru prste u Rusiju (FOTO) (VIDEO)

Telo Nikolaja Gluškova pronašli su njegova porodica i prijatelji u ponedeljak, prenosi Gardijan.

Gluškov (68) je bio biznismen u Rusiji posle pada komunizma i bio je saradnik Borisa Berezovskog, koji je pobegao iz Moskve pošto je počeo otvoreno da kritikuje Vladimira Putina.

Printskrin: Youtube

Gospodin Berezovski je takođe pronađen mrtav u svojoj kući u južnoj Englskoj 2013. godine. Boris je pronađen na podu u kupatilu, a oko vrata je imao šal, prenosi Dejli Mejl.

Patolog je zaključio da je nemoguće utvrtiti da li je oligarh ubijen ili je izvrišio samoubistvo.

Foto: Profimedia/Zuma Press - Archives

Smrt Gluškova se dogodila samo nedelju dana nakon što je su otrovani bivši ruski špijun Sergej Skripal i njegova ćerka Julija, za šta vlasti u Velikoj Britaniji optužuju Rusiju.

KGB drugi put među Rusima:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sone

    13. mart 2018 | 16:55

    Ovo je uvertira za bojkot svetskog prvenstva u fudbalu koje treba biti odrzano u Rusiji.Stara receptura poturanja lazi od strane Engleza koji su najvece zlo cevecanstva,najveci kolonizatori i pljackasi.Sto se tice tog rusa izdajice sto je pobegao u Englesku i odavao informacije ,pljuvao po Putinu i Rusiji,e pa stigla ga produzena ruka Putinova.Nisam rusofil i preteran ljubitelj rusa i Rusije ali ovo je ocigledno i providno od zapadne bagre.Bogami iz Putina samo dugmici ostaju,ha,ha..

  • Rogozin

    13. mart 2018 | 17:27

    Sve ovo radi MI6 namerno pred izbore. Kako to da do sada nisu ubijeni, a sada odjednom dvojica. Smesna i providna igra Britanaca. Tako su nastale Markale, Racak, bojni otrovi u Iraku, takodje u Siriji, Libiji,

  • Kabul

    13. mart 2018 | 17:17

    Šta li je sledeće iz zapadne kihinje zla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA