≫ 

Objasnite kako ste bombama otcepili Kosovo od Srbije: Ruski senator zagrmeo na SAD

On je tako prokomentarisao osudu Vašingtona zbog toga što je predsednik Rusije Vladimir Putin posetio Krim.

  • 17

Predlažem Stejt departmentu da umesto saopštenja o Krimu objasne kako su, bez ikakvog referenduma, bombama i raketama otcepili Kosovo od države Srbije - napisao je na svom tviter profilu ruski senator Aleksej Puškov.

SAD pripremile "kosovski paket" u četiri tačke: U narednim nedeljama biće predstavljen predsedniku Vučiću

Puškov podseća da je Krim bio ruski u vreme kada Amerika nije ni postojala. 

On je tako prokomentarisao osudu Vašingtona zbog toga što je predsednik Rusije Vladimir Putin posetio Krim.

Ministarstvo spoljnih poslova SAD ranije je predstavilo dokument pod naslovom "Krim je Ukrajina", gde se osuđuje Putin i njegova poseta, a ruske pretenzije na tu teritoriju osporavaju.

Krim je nakon referenduma 2014. godine Moskva "vratila" u svoje okrilje, a Ukrajina to poluostrvo smatra svojom teritorijom.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpska Krajina-Knin

    16. mart 2018 | 10:03

    Braco Rusi,obozavam vas.Jedina sila koja je bila i ostala dosljedna pravdi.

  • Kina u srcu

    16. mart 2018 | 11:17

    Kina je takodje pravedna zemlja,ali vidim da je svi zaboravljaju pored dve najjace vojne sile....Znate kako, dok se dvoje svadjaju Ameri i Rusi, treci se koristi u tisini svoga rada (Kina).Amerikanci umesto da izgrade normalne autoputeve ka perifirijama, i da zdravstvo socijalizuju, tako da se prelom ruke ne placa 200 hiljada dolara, ako ste bez osiguranja, a jedini nacin u Americi da imate osifguranje jeste da od plate uplacujete kao polisu zivotnog osiguranja, umesto da drzavno obrazovanje poprave, jer je u Americi samo privatno kvalitetno oni grade nove nosace aviona, uvecavaju nuklearno oruzje.Znaci pare koje narod Amerike daje, daje za lobiste duboke drzave. Kako su ih namagarcili Klintonovi, Amerika je do 1980 bila najrazvijenija zemlja sveta, danas je i dalje moderna, ali u odnosu na Kinu zaostaje i to debelo!! Kineski gradovi, putevi, ma samo da pogledate Kineske metroe i Americke koji malo po malo ispadaju iz sina, zakljucicete ko je pametnije radio ovih 20 godina.Neka Amerika i dalje modernizuje vojsku, Kina vec gradi solarne autoputeve, Kina vec ima udeo u Americkom spoljnom dugu oko 23%, najvise od svih poverilaca.Kina ce zavladati svetom, bez ispaljenog metka, i zaista mi je zelja da zivim tamo.Kina je ukinula vize za Srbiju, Amerika i Rusija donedavno nije, Amerika nije.Molim vas setite se Kine, kad pocnete da pisete ko je sve na "strani" Srbije.Indija i nije bas previse, Kina je mnogo vise finansijski i kulturoloski pomogla Srbiji nego vecina zemalja.

  • Dora

    16. mart 2018 | 09:49

    Treba da grmi iz Srbije a ne od Rusa. Ipak hvala!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA